tisdag 29 juni 2010

För 10 år sedan ...

...vid den här tiden på dygnet, var jag och Stefan extremt lyckliga föräldrar till en cirka 12 timmar gammal liten tjej som vi ganska snart visste skulle heta Moa. 10 år senare är hon inte lika liten, inte lika medgörlig och inte lika mild i sitt temperament som då. Men ändå; fortfarande vår lilla tjej - som igår (kalas för släkten) blev lycklig ägare till en 26" damcykel med cykelkorg och pärlemolack :-)



Jag och Stefan hade planerat en skattjakt i området (med hjälp av Stefans GPS, såklart) för henne, som vi gick allihop innan vi fikade och åt chokladjordgubbstårta. 3 olika utmarkerade platser innehöll lite olika paket som hon fick öppna på vägen runt. På det fjärde stället fanns även där ett litet paket men som hon fick vänta med att öppna tills hon hade spårat fram det 5:e stället. När hon öppnade det lilla paketet låg där en nyckel. Några meter därifrån fanns ett cykelställ där det stod några cyklar- och till en av dem passade nyckeln såklart. Den totala lyckan som spred sig i Moas ansikte då hon vred om låset till rätt cykel var oslagbar!
Vad gör man inte för att göra sina barn lyckliga?

1 kommentar:

  1. Verkligen stora tjejen!! Minns det somigår när jag för nästan 11 år sedan var i andra sidan luren när du testade sig! Tänk var åren gått (och vad gamla vi blivit:-(

    SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••