torsdag 10 januari 2008

Nytt år, nya nyheter

Ojoj, har inte ens hunnit blogga något på det nya året!
Idag är det första skoldagen för Moa efter jullovet- som hon har längtat! Hon var till och med vaken och uppe när jag kom för att väcka henne i morse :-)

Den här veckan är en såndär galen vecka med aktiviteter varje dag! I måndags kväll jobbade jag, i tisdags var det möte med banken, igår jobbade jag på kvällen igen, idag är det föräldramöte för Moa och imorgon ska vi på inköp i Göteborg hela dagen.

Inköp ja, vadå för inköp kan man ju undra då, och här kommer lite breaking news: Vi ska öppna en butik!! Det är helt overkligt, men i början av Mars räknar vi med att slå upp portarna! Vi= jag och Camilla. Butiken är en scrapbooking- och inredningsbutik (heminredning) och kommer att ligga i Vårgårda, mitt på torget. Som vi har planerat för detta! I ett år har tankarna gått fram och tillbaka, och sedan i somras har vi arbetat aktivt med projektet. Det är ännu mycket, mycket kvar, men nu när vi har fått lokal, pengar på banken och allt praktiskt är löst så känns det ett steg närmare. Tänk att jag ska bli butiksägare! Och kunna få ägan mina dagar åt att arbeta med de två passionerna jag har i livet- det låter som en dröm :-) Det kommer ju självklart att vara mycket jobb och mycket slit, men man får hoppas att det kommer att vara värt allt det. Det kommer ju att bli som ett litet familjeföretag där båda familjerna kommer att få vara engagerade i det mesta. (typ Stefan blir våran kundsupport för data, bredband osv, Tord blir vår personlige snickare och installatör av tekniska prylar osv)
Jag är nervös och förväntansfull ändå ut i tårna!

Nu sover Hugo-gubben så nu ska jag ringa lite leverantörer!

3 kommentarer:

  1. Hej vännen! Åh, vad roligt att läsa! Egen butik!! Så om inte förr så får det bli ett SHOPPINGBESÖK till sommaren?! Stort Grattis och Lycka till!
    Massa kramar från Stenungsund!

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••