tisdag 15 december 2009

Härlig helg!

Som ni ju sett fyllde jag år i lördags. Presenten var ju verkligen en riktig höjdare och resten av helgen fortsatte i samma spår.
Såhär glad blev jag när jag öppnade min present på förmiddagsfikat med mina närmsta:
Bilder från Marias facebook.

På eftermiddagen tog vi det lugnt och jag inväntade kvällen då Maria tidigare under dagen meddelat mig att jag skulle vara färdig någon gång mellan 19-20. Kvällen resulterade i förfest här hemma och sedan utgång till Hotellet här i stan! Otroligt nog (och min nyvunna ålder till nytta) var medelåldern denna kväll mellan 35-50 och det spelades till och med dansband på ett av dansgolvet (!!). Eftersom Stefan var med ute så svängde vi loss ordentligt i några bugglåtar och det var riktigt roligt!
Vi var hemma vid 2-tiden. Kl 5.15 ringde min väckarklocka igen och jag gick upp och gjorde mig i ordning och hämtade upp L kl 6 för vidare färd mot Ullared. Vi spenderade hela dagen där och var hemma vid 17-tiden igen, många julklappar rikare och många kronor fattigare.

Idag hämtade jag ut min supersnygga nyinköpta kameraväska som jag beställde i söndags! Lyxig kamera behöver lyxig (och snygg!) väska ♥Resten av veckan är full med jobb. Fritids på eftermiddagarna som vanligt, förskoleklass på förmiddagarna och på fredag ska jag vara lärare i en 1:a på skolan. Nice!

1 kommentar:

  1. Ser ut som om du hade en förträfflig födelsedag!!! det är du värd!!
    Kramar Lina

    Snygg väska!

    SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••