lördag 6 november 2010

För ganska så exakt en vecka sedan...

...såg det ut såhär, i en förort till Stockholm. Laddade till tänderna var vi 4 tjejer redo för utgång på Richard Herrey-ägda Golden Hits inne i huvudstaden:


Inte kunde vi vid denna tidpunkt ana att kvällen skulle komma att gå till historien som den hittills bästa utgången någonsin! Vilket fantastiskt ställe att gå ut på! 3 dansgolv varav det ena var 80-talsmusik, det andra var schlagermusik och det 3:e något som vi inte ens hann upptäcka. Efter ca ½-timme på 80-talsgolvet gick vi ner en trappa till schlagergolvet, där vi hittade hem med en gång. 5 nonstopdanstimmar senare (!!) gick vi av golvet eftersom stället stängde. Kl 06.00 (05.00, ny tid, tur för oss) klev vi innanför dörrarna till huset i förorten igen- med mycket mycket trötta ögon men med en oförglömlig kväll i ryggen! Det bästa av allt (förutom musiken och mina fina tjejer) var att man inte kände sig som en pensionär som hittat fel- utan här var vi faktiskt av den yngre årgången. Gilla!

Dagen efter såg det dock ut såhär, i samma soffa:


Nerbäddade åt alla möjliga håll med varsin filt slappade vi från att vi vaknade på förmiddagen, tills lunchen serverades (Tack Mathias!)

Lycka är vänner som mina! ♥ Tack alla 3 för en underbar helg!

1 kommentar:

  1. BlueHost is ultimately the best website hosting provider with plans for all of your hosting requirements.

    SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••