måndag 25 april 2011

Get-away till Skövde

Inför påskhelgens långledighet bokade vi en liten mini-helg till Skövde, där jag hade hört att deras (relativt) nya upplevelsebad var en höjdare.
Lite låg efter veckans olika nedslående händelser var det skönt att ha något att se fram emot, och det med all rätt, kan jag såhär i efterhand bekräfta.

Vi lämnade med tåg hemstaden på påskaftons förmiddag......och anlände till Skövde en timme senare, där vi checkade in på ett oväntat trevligt hotell, endast ett stenkast från tågstationen.
Hotellrummet var stort som en mindre 2:a, med t.ex varsin TV för föräldrar/barn och badrum i en avskiljd del av rummet.Lördagen ägnade vi åt en hel massa shopping, cashe-letande och lekplatslekande. Allt under klarblå himmel och strålande sol, förstås!
Boulogner-skogen är en stadspark som är belägen mitt i centrum och har en liten lekplats, mysig natur och små sjöar och den besökte vi såklart (våra barn ser ut som de äntligen är utsläppta på grönbete, inser jag nu):Vitsipporna fullkomligt lyste i denna vackra miljö, nyutslagna och näpna:Inte fullt lika nyutslagen och näpen, men väl en ytterligare trevlig syn fanns att beskåda i parken denna dag, nämligen min man som jag fångade i farten (med GPS:en i högsta hugg, såklart) ♥På kvällen åt vi god middag på hotellets restaurang innan vi strosade en stund i Skövde centrum.
Söndagsmorgonen började med en härligt lyxig hotellfrukost med alla tillbehör som sig bör, innan vi sedan promenerade bort mot Arenan och upplevelsebadet.
Vilket härligt badland! Till och med vi vuxna tyckte att det var roligt, med allt från småbarnsvänliga rutschbanor och småpooler till sköna, annorlunda vattenrutschbanor och utomhuspool vid soldäck. Det fanns verkligen något för alla barn i vår familj vilket gjorde de 4 timmarna i vattnet till en riktigt mysig upplevelse. Hit åker vi garanterat igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••