onsdag 21 juli 2010

Prickus Korvus version 2

Exakt på dagen 2 veckor efter Hugos vattenkopputbrott hittade jag Olivias första koppor. Hade Hugo (och vi) det smärtfritt- utan kli och utan märkbart sjukdomstillstånd så har Olivia fått a.l.l.t .
Koppor i hundratal och de kliar så att hon får panik. Hårbottnen är värst, hon river och sliter i ren frenesi och natten mellan söndag-måndag var jag och hon vaken största delen och kliade, duschade och masserade med salva. Efter natten ringde S till vårdcentralen och bad om recept på Tavegyl som vi fick utskrivet med en gång. Vilken fröjd för våran fina lilla gumma, som ändå inte klagar så mycket som hon bordeSnart är detta över- och då slipper vi det i vårt hus för all framtid!

3 kommentarer:

 1. Stackars liten! Mina var sådär prickiga också, och det var på den tiden de hade blöja vilket inte var kul. Som tur var kliade det inte jättemycket på dem. Och som du säger, sedan är man i alla fall av med det!

  SvaraRadera
 2. Usj o fy. Skitsjukdom rent ut sagt. Tiril såg ut som hon hade sovit på en spikmatta...Inuti mun, öron, näsa osv.
  Hade jag vetat, som jag gör idag, att det gick att vaccinera mot den, hade jag helt klart gjort det.
  Hoppas hon repar sig snart.

  Kram
  /M

  SvaraRadera
 3. Hej Malin
  Vi hade det förra året först var daniel och hans hade ganska mycket koppor men dom kliade inte så mycket och han klarade det väldigt bra och sen kom Nathalie och hon hade det överallt den stackaren och det kliade som bara den på henne så det var duscha och smörja på med någon salva vi fick som skulle ta bort kliet men vad jag tyckte synd om henne hela hon var full av koppor, men nu har vi haft det allihop så det är en sak mindre att vänta på....

  Hoppas du har det bra ...
  Kram Ramona

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••