söndag 4 juli 2010

Prickus Korvus

5 timmar efter jag börjat min första semestervecka upptäckte jag några prickar på Hugos rygg som vi med en gång förstod var vattkoppor. Det hade tydligen härjat på förskolan för ett par veckor sedan, men det hade vi ju såklart förträngt. Blev sig dock påmint i fredags alltså. Prickarna har blivit fler och fler under igår och idag, och nu ser han ut som en riktig prickekorv! Otroligt nog så kliar de inte på honom, vilket gör det hela ganska smärtfritt för både honom och oss. *peppar peppar*
Synd och skam är dock att jag hade hela nästa vecka planerad med flera olika mysiga kompisdejter, men konstigt nog är det ingen som vill bli smittade med vattkoppor såhär i semestertider. ;-) Så så typiskt.

Prins(korven) är som sagt inte alls medtagen av sjukdomen utan ångar på i sitt vanliga tempo och tycker att det är ett litet trevligt tillskott med prickar på kroppen. Han säger till dem som vågar sig hit "Jag är lite sjuk- titta, måånga prickar! " och susar sedan vidare. Yeah, right. Inte tillräckligt sjuk för att inte köra slut på oss föräldrar i alla fall :-)

En skön kväll till er- från barnsjukdomsträsket.

1 kommentar:

  1. Vilken prickis :-) Min Nathalie slapp att det kliades av kopporna men hade hög feber och låg helt däckad. Emelie däremot fick tvärtom,kliades massor på henne.

    SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••