lördag 29 december 2007

Latmask

Nu för tiden är jag ingen flitig bloggare precis... men det är ju som vanligt fullt upp runt julhelgen så jag får väl skylla på det :-) Jag vill alltid ha med något foto i alla mina inlägg, tycker själv att det är roligare at läsa bloggar om det är foton med, så det är väl därför som jag aldrig kommer till skott och skriver ngt inlägg eftersom foton behövs redigeras innan osv.
Hur som helst så har julen varit relativt lugn, vi var hos mamma på dagen på julafton, sedan åkte vi hem hit på kvällen. Barnen fick många fina julklappar i vanlig ordning. (foton får väl komma senare då...)
Här hemma har vi lite paus i renoveringen, vi är helt klara med tösernas rum nu och börjar få ordning på de mesta där i de två rummen vad det gäller möblering osv.
Jo, i och för sig så var pappa här igår och hjälpte Stefan att flytta/såga upp/bomma igen dörren i köket/hallen. Första steget mot det nya köket som vi ska beställa nästa vecka! (hurra!)
Smakprov på luckan här intill (Marbodal Form vit). Vi ska däremot ha bänkskiva i 40 cm valnöt och helgjuten rostfri diskbänk i samma tjocklek. Ska bli superroligt att sätta in köket, fast man är ju lite nervös för hur reslutatet ska bli.

Och nu skulle jag egentligen sitta här med ny-manikyrerade (?) naglar, men av den enkla anledningen att december är en kass månad för extra utgifter så sitter jag med mina vanliga söndertuggade :-) Men jag har trots allt gått ner 12,5 kilo (ingen tid för jante-lagen här inte!) så nog borde jag få lyxa till mig lite? ;-)

2 kommentarer:

  1. how can you write a so cool blog,i am watting your new post in the future!

    SvaraRadera
  2. Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not
    fashion jewelry

    SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••