onsdag 6 juli 2011

LO: Däckbyte

Är det någon gång som vi (=jag) håller stenhårt på könsrollerna här i vårt hus, är det när det är dags att byta till sommar- eller vinterdäck på bilen. Jag kan villigt erkänna att det är något jag aldrig har gjort och har ingen större längtan efter att lära mig heller.
Hugo gillar uppdelningen alldeles tydligt, och vill gärna lägga händerna på den-där-som-man-skruvar-upp-muttrarna-med under översyn av pappa.


Däckbyte.

2 kommentarer:

  1. Jag gav mig den på att jag skulle lära mej sist det var dags (jag menar, man kan ju stå med punktering i mörkaste Småland rätt vad det är!) och stegade ut till maken. Han tittade kärleksfullt på mej och gav mig hjulkorset och sa "du kan börja med att lossa bultarna på det hjulet". Jag insåg efter ett par minuters slit och även försök att stå på korset och hoppa på det, att jag helt enkelt är för svag för att lossa dom. Så det var bara att säga "keep up the good work", lomma in igen och hoppas på att man har mobiltelefonen med och bra täckning när däcket havererar i mörkaste Småland.
    Här är bilen också mannens avdelning. Av fysiologiska orsaker. Är man smurf så är man...

    SvaraRadera
  2. Jag lämnar mer än gärna över däckbytandet till maken. Skulle jag göra det skulle jag åka till en verkstad och betala... Fin layout btw

    SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••