lördag 2 juli 2011

Rastlös själ

Jag är ju inte precis typen som sitter och tar igen mig eller väntar på att saker ska hända om jag är sysslolös. Faktum är att jag är en ganska rastlös själ, som gärna vill ha saker på gång och hela tiden är ett steg längre fram i tanken; vad ska hända nu, imorgon, nästa vecka, om ett år?
Det är kanske därför som en vardag utan en fast syssla skrämmer mig och får mig att hitta på nya projekt? Knappt har jag varit hemma i 3 veckor då jag idag - efter ett besök i Färgbutiken - helt plötsligt kom på att nu m.å.s.t.e vi helt enkelt tapetsera om fondväggen i köket. Och när vi ändå håller på, så kan vi lika gärna byta ut fondväggen i scraprummet som vi för några veckor sedan blev klara med, eftersom den faktiskt inte blev riktigt som jag förväntat mig.
Min stackars make suckade (knappt hörbart) lite uppgivet och gav mig ett frågande ögonkast men insåg nog att loppet var kört, för en halvtimme senare kånkade han tapetböcker och provrullar från bilen in till huset.

Någon timme senare hade jag nålat upp alla proverna på väggen i omgångar för att bestämma mig för vilken av de ljuvliga läckerbitarna jag ville ha. (Alla kommer från en helt underbar ny kollektion från Intrade ) Och det är här ni kommer in! Kolla de olika bilderna nedan, jag har försökt fota och få kameran att återge färgerna så gott som möjligt. Vad tycker ni? (Jag har redan fått en favorit till köket men det är roligt att höra er åsikt.)
Ovanligt kitchigt för att vara mig, men nu vill jag ha färg, mönster och vågat!


Skimmer i tapeten, vit bakgrund.


Skimmer, vit bakgrund. Samma formgivning som nedanstående, bara fotat närmare.


Skimmer, turkos bakgrund.


Skimmer, samma turkosa bakgrund som ovanstående.

Visst är de helt ljuvliga? Tänk att ha en hel vägg som ett fantastiskt vackert scrappapper!

4 kommentarer:

 1. ..åh, svårt för de är så underbara allihopa men SKIMMER TURKOS tycker jag ..för att den är turkos mest (och det tycker jag om) men så är den lite varmare också. Vet hur svårt det kan vara att välja tapet.. Har själv försökt välja tapet till mitt kök och är nog schizofren för valet har stått mellan en skotskrutig i beige, en grå 50-tals limtryck, en smutsgul 50-talare och en pippigul ..det slutade med att jag inte vågade ta beslut alls = valde en vit (bruten i liiite lite grått) /Kram Therése

  SvaraRadera
 2. helena flodin2 juli 2011 13:00

  Den översta heeelt klart! :)

  SvaraRadera
 3. Jag älskar den turkosa:)

  SvaraRadera
 4. Heeej Malin!!

  Jag ser att vi har lite samma smak...dom här finns med på vår lista till hallen!! Scrap rummet blir med fjärilar som det ser ut just nu!! hihihi!
  jag ÄLSKAR den turkosa med rosorna uten tvekan...men hemma hos oss har mannen inte helt samma åsikt!

  Hoppas du mår fint och att vi ses andra helgen i september på Nol träffen!!

  kram på dig och glad sommar!
  lina

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••