onsdag 8 februari 2012

Lång, lång väntan

Förra året var vi ju i Turkiet en vecka i juni. Som en del av er kommer ihåg kunde jag ju tragiskt nog inte visa några foton från resan eftersom minneskortet i kameran bestämde sig för att lägga av lagom när vi kom hem. Okej.
Det här året, närmare bestämt i början på augusti, ska jag vara extremt mycket mer förberedd inför ett sådant här dilemma. Då sätter vi oss nämligen hela gänget på flygplanet till Kreta, för 2 (TVÅ!) veckors fantastisk, underbar och, efter slitsamt år, välförtjänt semester på detta Blue Villagehotell:Det kommer att bli helt underbart och att kunna vara borta i ljuvliga 2 veckor känns fantastiskt lyxigt! Förra året hade vi precis lagom börjat tina upp och koppla av efter EN vecka då det var dags att åka hem, men nu är det en vecka till... Tacksam! ♥
Semester med barn ska vara semester för föräldrar också tycker vi, och har laddat med All Inclusive bägge veckorna. Obegränsat med glass och dricka, begränsat med tjat!
Så mycket mer har vi inte planerat men självklart blir det någon utflykt, kanske hyra bil en dag och uppleva och äta lite lokalt.

Japp, så nu är det alltså bara
5 månader och
21 dagar kvar.
Piece of cake, när man vet vad som väntar. Hela familjen är förväntansfulla!

1 kommentar:

  1. Ah, dit skall vi oxå! Skall bli så skönt. Eller vänta? Nej det skall vi ju inte, fan vad avundsjuk jag blir!! Men det är ni välförtjänta av!! Riktigt glad för er skull. Förstår att du räknar ner, det hade jag oxå gjort! ;-)

    SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••