torsdag 23 augusti 2007

Emaus Lantgård och första skoldagen

I Måndags var jag och barnen och träffade Linda och Emil och Lindas brorsdotter Mathilda i Uddevalla, på en lantgård där som heter Emaus. Jättemysigt ställe, typ som Nolhaga fast med ponnyridning, en stor lekplats, massor av djur som gick lösa (!). Vi hade med oss picknick och hade det riktigt mysigt.
Moa red säkert 5 gånger på hästarna där, det var några lugna snälla små ponnys som inte gjorde en fluga förnär :-D

Man kunde åka häst och vagn också till flickornas förtjusning! Moa, Olivia och Mathilda. (Olivias hjälm var bara ett par nummer för stor :-D )


Hugo var road av att titta på gungan som töserna svingade sig i!


Idag har det varit upprop för Moa! Stora tjejen, har börjat i första klass! Hon har varit nervös i flera dagar men det gick bra i skolan. Hon svarade duktigt på frökens frågor om adress och telefon och födelsedag. Och till Moas belåtenhet fick de läxa första dagen!! (En liten skrivbok där man skulle måla och/eller skriva något om ens favoritsak.) Hon kom hem och gjorde den fortare än ögat och hoppas nu på ny läxa imorgon fredag ;-) Hoppas skolförtjusningen håller i sig i många år framöver!

Imorgon bär det i väg till Stockholm och till Karin! Ska bli så himla roligt, var SÅ länge sedan vi var där nu! De blir jag och barnen och Maria+ barn som åker, Stefan får vara hemma och vila sig lite från familjen :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••