måndag 17 september 2007

Fullspäckad helg!

Helgen som gick var full av aktiviteter! I lördags var jag och Camilla på scrapmässan i Göteborg. Det var helt underbart i vanlig ordning, jag shoppade massor med kul. Vi åkte hem på eftermiddagen, och då bar det av med hela familjen till kalas för Johannes (är han redan 20 år??) hemma hos mamma och Bosse. Släktingar och annat trevligt folk var där och vi fick jättegod mat.
Vid 7 åkte vi hemåt, då var Hugo så trött och gnällig, och jag skulle dessutom vidare hem till Camilla för en pysselkväll/natt. Vi satt uppe och scrappade till halv tre (!!) sedan sov jag på deras soffa resten av natten. Jag hann med 3 LOs, här är en av dem som inte alls blev som jag tänkt och som jag kanske egentligen skulle gjort om... men jag intalar mig att det väl är lite av charmen med detta med- att inte alltid lyckas, och kanske förhoppningsvis se någon gång att man utvecklar sig i rätt riktning :-) Det var s många kort som jag vill ha med på samma sida så därför blev det bara rörigt tycker jag.

Iallfall, den är ifrån Moas första skolavslutning i juni i år.
Igår på dagen var vi och handlade lite och sedan jobbade jag på kvällen.

Idag ska jag och syrran till Sportlife och få en introduktionstimme på gymet :-) Ska bli toppen, så att man äntligen kan komma igång och träna det med! På tisdag blir det aerobic oxå.

Just det, när jag tar fram dammsugaren nu för tiden är min lille hjälpreda alltid snabb med att krypa fram och hänga med och städa. Detta dokumenterades såklart igår:

:-D1 kommentar:

  1. Det verkar som om ni haft en fullspäckad helg! Har ni köpt hus? (Syftar på tapetinlägget!)

    SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••