torsdag 30 april 2009

Mot sitt slut

För er med lokal anknytning och som får Alingsås Kuriren kanske noterade från en annons att vi på lördag 2/5 säljer ut all vår heminredning för 50% ?
Så är fallet, och detta är första steget mot vår älskade butiks slut. Vi kommer att - inom några månader- att lägga ner den fysiska butiken men ha kvar (förhoppningsvis) webbutiken med scrapbooking.
Helt overkligt och fruktansvärt ledsamt. Som ni ju har kunnat läsa här så har ju även S blivit arbetslös (som så många andra) från årsskiftet och vi försöker nu leva på en inkomst i form av att S springvickar inom omsorgen. Likadan situation har min kollega. Ohållbart och så himla typiskt att allt det här skulle komma just nu, just detta året; vårt andra år som butik och där vi skulle få möjlighet att arbeta upp butiken ännu mer.

Detta beslut som jag och C har tvingats ta har till stora delar
påverkat hur jag mår (vilket inte har varit så bra det sista som ni lagt märke till). Allt som detta drar med sig får mig att bara krypa under täcket och komma fram först när både jag och S har ett fast jobb med "vanliga" tider som gör att vi kan leva som en familj.
Framtiden kunde inte vara mer oviss och osäker- ingen av oss har ett fast jobb, jag har ingen möjlighet att stämpla och vi har inte råd att S tackar nej till några timmar alls- trots att kroppen och känslorna skriker något annat.

Fy f*n. Snart 30 och knappt självförsörjande. Life is wonderful.

By the way- välkomna på lördag för att hjälpa oss att tömma våra hyllor.

9 kommentarer:

 1. Orättvist, tråkigt, trist....you name it. Hjälper gärna till att tömma hyllor, men känns samtidigt mycket bittert när man vet varför o vilka det drabbar.Hoppas det finns möjlighet att behålla webbutiken så ni fortfarande kan känna inspirationen och glädjen i en hobby ni båda tycker mycket om.
  Gravöl i kväll...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det var riktigt riktigt tråkigt att höra (läsa). Hoppas att ni kan fortsätta med webbutiken och att hela situationen med jobb och familjetid löser sig snart så du/ni mår bättre. Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag är så ledsen för er skull:( lider verkligen med er! Jag har verkligen uppskattat mina stunder i er underbara butik....men hoppas verkligen på att ni kan behålla scrappdelen som webbutik.
  Vi hoppas på detta ordspråk: Det som inte dödar härdar....Det kommer nog fixa sig med jobb för er båda, och då kommer ni vara starkare!!!!
  Massor av kramizar...Tessan

  SvaraRadera
 4. Fy fasen! Är uppriktigt ledsen för din och Camillas skull. Jag kommer ju att sakna er! Var så glad när ni öppnade i Vårgårda och nu försvinner ni... USCHA! Ta hand om er! Kram kram

  SvaraRadera
 5. Nääää... det här går jag bara inte med på... det är ju alldels för sorgligt!!! Blev så ledsen när V ringde och berättade och var tvungen att gå in på din blogg för att kolla om det verkligen var sant, och tyvärr var det ju det. Jag hoppas verkligen att det ordnar sig för er, båda två, tycker så mycket om att gå in till er i butiken och shoppa lite och samtidigt prata bort en stund.

  Många kramar från L med dottern E

  SvaraRadera
 6. Usch va trist...:-( Lider med er. Styrkekram!

  SvaraRadera
 7. Tråkigt!
  Kramar om er båda två! Det är ju skit att det ska bli finanskris just i år!

  SvaraRadera
 8. Nej!!!!

  Hittar inga ord... Usch vad trist. Jag lider mer er.

  Kram Anna Maria

  SvaraRadera
 9. Nej men gud vad trist!!! Har ju helt missat detta OCH din fina blogg! Hoppas att ni kan ha kvar webbutiken och att allt det andra löser sig till det bästa. Många kramar!

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••