söndag 19 april 2009

Några LO:s

Ett par av layouterna som blev gjorda på pysselkvällen igår kommer här:

Först utmaningsLO:n, samma foto och material till alla (dessutom var det snabbscrap som gällde; äggklockan stod på 30 minuter!) :


Ett jättefint foto som Tessan hade tagit på en fiskeresa i Norge.

En annan LO fick mig att inse att jag inte riktigt är i fas med mina foton, för här är kort ifrån äggfrukosten FÖRRA påsken- 08 .... (i år fotade jag inte ens på påskaftons morgon eftersom jag visste att förra årets foto låg för framkallning...!)Jag har scrappat sedan Olivia föddes (2004) med något uppehåll på ett år, men det är inte förrän nu som jag känner att jag tror att jag har hittat min stil. Jag har alltid imponerats av alla som med mycket små medel lyckas skapa en välbalanserad LO där fotot är i fokus. (tex anaber, Karin, Åsa mfl) Själv har jag aldrig tyckt att jag lyckats med något liknande utan har oftast öst på med massor av dekorationer och tekniker på samma LOs i tappra försök att dölja mitt sökande efter den stilen som jag själv gillar att scrappa bäst. Och som sagt, nu tror jag att jag har hamnat någonstans mitt emellan sparsamt och dekorerat! Ingen LO utan dekorationer men lite mer väl avvägt nu för tiden tror jag. Och framförallt; en LO behöver inte ta 3 timmar att göra! Så skönt att kunna begränsa sig - och vara nöjd med det! Att skapa en samstämmig LO med små medel kan ju vara minst lika utmanande som att få det välbalanserat med många dekorationer!
Självklart inspireras jag väldigt mycket av de som har naturlig fallenhet för mycket dekorationer och nya tekniker på varje LO, men det är snarare en beundran på avstånd då jag har förstått att jag inte har samma talang som dem :)

Scraplusten från igår sitter i ikväll känns det som så nu ska jag sätta mig vid scrapbordet!

2 kommentarer:

 1. Hej Malin!
  Nu har jag tagit igen lite läsning här som jag missat när vi legat sjuka :)

  Vad fin väggen med dina inramade LO blir!

  Hugos bula såg riktigt otäck ut, förstår att han måste varit ledsen.

  Det är klart att du ska skriva av dig din frustration i bloggen, det är din blogg och dina tankar den handlar om. Det är säkert skönt att läsa svaren, tror att vi alla känner så ibland. Alltid gott att veta att man inte är ensam.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är klart, va klok du är, hitta sin egen stil.... Det har jag inte tänkt på faktiskt... Kanske ska man känna sig lite nöjd när man gjort ngt och inte tänka att," ja, det blev väl bra men de andras e bättre...." Jag gör ju som jag vill men självförtroendet är inte så bra.... än... ;)
  Bulan på din lille kille påminner om de bulor som mina barn har haft. Den värsta bulan vi har haft hittils har vi limmat och tejpat ihop på akuten... Det är inte kul när det händer, tycker så synd om barnen. Kanske skulle vi scrappa bilderna på bulorna. Spara som minnen till dem när de blir stora.. tror du de blir glada på oss då? :D Må så gott, Anna

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••