måndag 13 september 2010

Bejaka varandras hobby

Att min största hobby är scrapbooking har väl knappast undgått någon läsare av den här bloggen. Inte heller har min familj kunnat missa det, då jag i flera års tid släpat med dem in i scrapbutiker på semestrar, puttat in dem i timtal på mässor, ägt en scrapbutik och fotat miljoner med foton i alla möjliga och omöjliga situationer. Inte alltid utan suckar och stön, men faktiskt mest från barnen som inte haft så mycket tålamod med mig. S däremot har oftast (ganska) villigt följt med mig och (hyffsat) intresserat lyssnat på mina olika föreläsningar om öljettverktyg, akrylfärgsanvändning, layoutformat och dekorationsmåsten. ♥

Så - även om jag inte tycker att det är speciellt roligt- är det inte mer än min skyldighet att nu följa med och intressera mig för S:s äventyr när han har hittat en hobby som han gillar: geocaching.
Lämpligt (?) nog finns de små cache:arna över hela världen, så man är liksom inte på säker mark vart man än åker. Inte heller i Smögen i somras, när vi var där på romantisk weekend.
Medan S sprang över bergen för att leta efter en skatt stod jag och beundrade utsikten, fotade naturen och suckade inte det minsta lilla över faktumet att jag blev övergiven av S till förmån för hans GPS :-)


Ja, han är där ute i bergen någonstans.

2 kommentarer:

  1. ja, det handlar ju verkligen om att ge och ta!!! Fast ibland måste man ju få sucka lite när man åter igen får vänta i bilen medan en cach ska hittas;-)

    SvaraRadera
  2. Såg din fina Lo på Veckans skiss och blev nyfiken:) Och här hittade jag mkt snyggt! Den här LOn va ju jättefin, både upplägget, detaljerna o färgerna!

    SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••