måndag 6 september 2010

Underbar helg bland vänner

I helgen var jag på en härlig scrapmara i Nol, som världens finaste Lina hade ordnat! Lina är värsta grymma tjejen, som i två dagar servade (med hjälp av sin gulliga mamma) oss ca 30 tokiga scrappare med utmaningar, god hemlagad mat, hembakade bröd och kakor, inspiration och gratis logi. Fantastiskt ♥
Min rese- och bordsvän var gulliga Malin från Vårgårda, som visade sig vara en riktigt lycka. Tack för lugna, sköna och superinspirerande timmar tillsammans! ;-)

När man är iväg i 2 dagar på en mara så faller ofta scrapflytet in så småningom- ofta efter ett glas riktigt gott rödvin och lite snack, och det slog inte fel den här gången heller! 11 layouter räknade jag ihop till på söndag eftermiddagen när det var dags att åka hem, och några av dem kommer jag att portionera ut här i bloggen under veckan.
(Lämpligt nog så kom beställningen med scrapgrejer för en liten lagom summa pengar(?) från USA på torsdagen, så jag var fullproppad med både nytt material och nyframkallade foton till träffen. Kan inte bli fel, alltså!)


Min fina, fina S- på klipporna i Smögen ♥


Papper och dekorationer från serien Basic Grey- Olivia. Lämpligt nog. :-)

I helgen tog jag förresten ett oväntat men sunt beslut om att - håll i er- ge upp Facebook! Visst kanske jag blir helt avskärmad från den övriga världen, kanske att jag inte kan hålla koll på vad en gammal klasskompis från -89 äter på sin lunch eller vilka som dricker rött och har fredagsmys nästa vecka, men ärligt talat; vem bryr sig? Mina vänner som betyder något för mig träffar jag hellre live, eller - om de bor för långt bort- ringer jag. De mer flyktiga vännerna kan jag nå på sms. Och de jag vill något speciellt någon gång kan jag maila.
Barnen får dessutom en mer närvarande morsa som inte behöver gå och klura på en fiffig statusrad halva dagen eller kolla in vad andra sysslar med en lördageftermiddag.
Åh, vad skönt!

Här på bloggen blir jag kvar som innan såklart, så är man nyfiken på vad som händer hos oss hädanefter är det här man ska kika in. Vi ses!

3 kommentarer:

 1. Tack goa guliga Malin för att du kom och förgyllde helgen med din underbara person och tillika alster...jisses vad du skapade!!!

  Det kommer förhoppningsvis bli lika roligt eller roligare nästa år!!!

  Kraqm Kram Lina

  SvaraRadera
 2. Tack själv...ja, vi hade verkligen tur med bordsplceringen!!! Jag kommer oxå att ge upp Face-Book, som sagt man vill ju finnas till för de som är en nära!
  Ha det gott!!

  SvaraRadera
 3. Haha! Bra sagt om Facebook! Jag har fått distans sedan jag började jobba förra onsdagen - finns liksom varken tid eller lust att sitta där varje kväll efter jobbet. Någon gång ibland så. Men tur att jag kan följa er här... Kanske får jag tummen ur själv någon gång... Men ibland så händer det att jag tar mig en stund på gamla hederliga Familjeliv! :-)
  Underbara bilder, Malin...! Kramar till er från STenungsund!

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••