söndag 16 januari 2011

Min färdiga scrap-ö

Det är verkligen lyxigt att kunna säga att mitt scraprum börjar anta färdig form, och att min härliga scrap-ö snart är färdig att börja användas! Den började ju som ett projekt som jag sett i en annan blogg, grundat på 3 st IKEA-hyllor monterade på en masonitskiva. På dem en måttbeställd skiva som vi (nåja...) grundade i vitt. Efter mycket funderande om hur vi skulle få en snygg slutfinish på toppen, fick vi inspiration i världens bästa måleributik till att tapetsera ytan! Vi valde en fantastisk svagt glittrig tapet i grått och fick även med lite spillbitar från sånt de hade liggande i butiken.

Efter att scrapgalningen i familjen (=jag) varit framme och klippt, klistrat och monterat blev resultatet till slut ett riktigt snyggt och originellt bord som nu står på tork efter ca 5 lager med klarlack på sig.
Inte nog med att mina scrapvänner nu med enkelhet kommer att få plats (kan ju verka överambitiöst att inreda ett helt rum för att kunna ta emot vänner), barnen kan sitta här i samma rum och rita, göra läxor, pyssla och vara kreativa medan jag scrappar/sitter vid datorn. Härligt! ♥

Efter mycket letande och hemlånande av olika mattor i varierande former och färger hittade vi till slut en på Mio som levde upp till våra förväntningar om allrummets utformning. En lagom stor (160x 230 cm), tjock, härlig ryamatta i rätt färger som är som mjuk gräsmatta för nakna fötter:Nu längtar jag bara till ledig tid så jag får inviga mitt/mina bord!

3 kommentarer:

 1. Supersnyggt!!

  Mathias undrar var Stefan får vara, ute i boden eller???

  SvaraRadera
 2. Kommer snart o provar den... ;-)
  Snygg lösning på en ö med Ikeas hyllor.
  /M

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••