måndag 8 oktober 2007

Massproduktion..

Helgen som gick var av blandad karaktär; lite jobb, lite socialt umgänge och lite grejande här hemma. I lördags jobbade jag en stund på fm, sedan åkte vi ner till stan en sväng, Stefan skulle klippa sig. På eftermiddagen kom Camilla hit, vi avslutade vårat uppdrag från mamma och gjorde 78 (!) placeringskort till bröllopet om 2 veckor. Vi blev rättså nöjda med resultatet, mamma kommer garanterat bli glad, hon har inte sett designen ännu.


Själva utformningen har vi fått inspiration från en gammal scrap-tidning, och så modifierade den lite.

På söndagen jobbade jag igen och sedan bjussade pappa på söndagsmiddag på Musses på eftermiddagen. Lika gott som alltid, men Hugo ville inte sitta still i två timmar vi bordet :-) Men det gick över förväntan iallafall.

I morse sprang jag runt Nolhagabergen efter att jag lämnat Olivia på dagis, och efter det ner till stan och träffade Maria och Annelie för en fika/lunch. Mysigt värre och Annelie är så tjock så hon nästan spricker :-)

3 kommentarer:

 1. Jösses vilka vackra placeringskort!!!!

  SvaraRadera
 2. Superfina placeringskort!

  SvaraRadera
 3. Verkligen jätte fina placeringskort. Jag tror att din mamma kommer att bli supernöjd. De ser verkligen välarbetade ut, det måste ha tagit en stund!!!

  Blir avundsjuk när jag läser om tjejfikat..... men som Stefan säkert skulle sagt - jag får väl skylla mig själv när jag bor på fel sida av Sverige :-)
  Längtar så efter er alla, ska försöka ringa dig ikväll, det var länge sedan vi pratade! Kramizar

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••