söndag 14 oktober 2007

Ännu en helg

...går till historien.
Jobbat igår och idag (6:e helgen i rad såg jag i almanackan nu...). Efter jobbet idag åkte vi till fam Wellner och fikade på frallor och Sarahs specialar-tonfiskröra :-) Mumsigt värre. Alla barnen lekte tilsammans (förutom Hugo som röjde runt som en tok och ställde till med oreda, och minste prinsen i sällskapet- Edvin- som mest låg och mös i mammas famn.).

Hemma igen så lagade jag fläskfilé-gryta till middag (men jag drack pås-mat :-) ) och sedan städade/röjde/packade vi en stund här hemma innan jag åkte till Camilla nu på kvällen.

Imorgon kväll ska jag jobba igen, tisdag träna Step, onsdag träffa camilla igen, torsdag träna aerobic, fredag träna MRL. Stackars min man, han ser mig knappt på kvällarna ;-) Fast han säger att så länge jag mår bra så är det helt okej. *kärlek*

Hugo är för gullig, nu har han börjat släpa taget små korta stunder och balansera på sina söta små ben själv :-) Och! Heeela dagarna sitter han på golvet/stolen/i sängen och sopar "mammam" och sträcker på händerna efter mig :-D Han blir helt förstörd när jag går utanför dörren (eller utanför rummet...)- och det är ju gulligt- men hjärtskärande såklart. Min sötegubbe!

Nana kudden!

2 kommentarer:

  1. Yes det har jag .D Snäll gubbe du har som itne gnäller över att du smiter varje kväll ;)

    SvaraRadera
  2. Ska man vänta sig att få se värsta vältrimmade bruden när jag får se dig nästa vecka??? Gud vad duktig du är!!!

    Har lill pojken börjat gå!, helt otroligt, jag som tycker att det känns som att det var i förrgår han kom ut ur din mage

    SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••