fredag 17 april 2009

Olycka

*skratt* Som en sammanfattning på mitt gnäll den senaste tiden så kände jag bara att jag var tvungen att visa upp vår lille gubbe. Nej, han har inte råkat ut för sin frustrerade mamma, utan hamnade i närkontakt med tarkettgolvet när han hoppade från en köksstol för en halvtimme sedan:!!! Större bula har jag nog aldrig sett och självklart tjöt han ju som en tok och pekade på pannan och sa "Aj aj aj" :( (jacket mitt i bulan kommer från en fog i golvet :o )Jag höll ju på att svimma av förskräckelse i vanlig ordning så Stefan lyfte upp honom och gick iväg med honom och tröstade (så att jag kunde lugna ner mig).
Det är väl vår lille vilde gubbe i ett nötskal kan man väl säga- högt och lågt, vild och inte tam.

Vi har precis avslutat en underbar fredagsmiddag med grillspett på kyckling, paprika, champinjoner, köttbullar och korv. (De två sista till barnen) Till det klyftpotatis och 3 olika såser. Och så självklart gott att dricka till. Saft till barnen och starkare saft till mig och S. :)
Om en stund blir det fredagsmys framför Så ska det låta.

4 kommentarer:

 1. Hjälpes vilken bula och för att inte snacka om veckans kommande blåtira. Aj,aj,aj är ju bara förnamnet... Alevdon i kväll innan sängen, för han lär ju ha huvudvärk så det heter duga.
  Stilpoeng 12 på den.
  Fortsatt trevlig fredag, från en "gubbfri" Marianne :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Herregud...vilken bula...Ja de kan verkligen sätta ens hjärta i halsgropen!!!
  Trevlig kväll!! Kramiz Tessan

  SvaraRadera
 3. Jösses vilken bula! Jag hade fått panik. Stackas lille Hugo.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Stackars liten. Efter senaste inläggen förstår jag att min lilla vilding nog trots allt är ganska lugn, trots vansinnesfärder utför asfalterade backar med bobbycar.
  Kram Sandra.

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••