onsdag 24 juni 2009

Cybercrop och slottskogen

Igår träffades "gänget" för en pysselkväll. Roligt att se tjejerna igen och mysigt med massor av pyssel. (Jag hade väl dock ingen rasande fart på mitt scrappande...)

Jag fick gjort 1 ½ LO, inspirerad av skisserna från CC:n på Svenskscrapbooking. Jag har inte bestämt mig om jag ska ladda upp dem ännu, kanske att det kan bli senare.
Här är i allafall en av dem- med temat lime:Tidigare på dagen så var vi iväg på en utflykt till Slottskogen i Göteborg, Stefan gick av sitt pass kl 8 på morgonen så vi hade dagen på oss.
Vädret var ju underbart och det var en mysig dag med familjen.Moa såg igår en mamma som hade en vild liten kille i sele när hon var ute och gick med honom + en barnvagn i andra handen. Moa tyckte det var lustigt men jag och Stefan tittade bara på varandra i totalt samförstånd. Det ÄR tydligen tillåtet att ha små vilda barn i koppel. Vart köper man? :-s

4 kommentarer:

 1. lol...lära Hugo att gå i säle nu, är nog som att lära en gammal hund att sitta. Syns jag ser familjen Dahlgren på tur ja :-)
  (barnvagnaffärer fanns det förr iaf. ;-P )

  /Marianne

  SvaraRadera
 2. Jag har tänkt på att köpa selar MÅÅÅÅÅNGA gånger till mina tvillingar.... de må du tro!

  Nu minns jag inte var, men de finns ju alltid sånna där "sitta kvar i vagnen"-selar och hundkoppel ;-)

  De finns jättetuffa selar som ser ut som om dom har en sån där ryggsäck som ser ut som djur.
  (Bra svenska, men du förstår nog......!)

  SvaraRadera
 3. Oooh, om du finner denna sele, så hör av dig på studs! Måste ha en!! :P Fast jag tror inte min femåring skulle gå med på det.. *s*
  Hoppas allt är bra med dig!
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Så länge det inte är strypkoppel så är det nog ok ;-)Vi hade en till Liv som vi hade när vi var ute och seglade, inköpt på Ullared! Fast manfår nog vänja sig med en del blickar om mangår på stan:-)

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••