fredag 5 juni 2009

Pyssel

I onsdags tryckte jag sista gången på kassapparaten i butiken. Delade känslor inför att vi nu faktiskt har stängt butiken och framtiden känns ju allt annat än säker. Men det kan ju bara bli bättre från och med nu i allafall!
Vi är ju ändå i butiken och jobbar fortfarande, ingenting är ju klart bara för att man låser dörren. Inventering, packning, städning osv osv kommer att ta lång tid, men vi har ju inte arbetstid mellan 10-18 nu precis ;)

Igår kväll satt jag faktiskt vid scrapbordet en stund! Jag ansökte hos min man om att få gå upp och sätta mig innan ungarna lagt sig och det var ju inga problem såklart. Däremot lystrar Olivias öron snabbt till ordet pyssel, så när jag gick upp för trappan så kom hon snart som ett skott. Mysigt med sällskap från henne för det mesta, men igår hade jag tänkt en riktig långkväll av scrap... men så blev det ju inte :)
Vi sorterade istället rosor i burkar, valde papper och skar till kort till frökenkort. Jag gjorde frökenkort till Moas fröknar- och fritidspersonal (har hamnat på min lott sedan Moa började förskoleklass) och då var Olivia snabb med att svänga ihop 4 frökenkort till sina fröknar. Inuti varje kort har hon plitat ner "Hej xxx De ska bli rolit på somar fästän. Från Olivia" :)

Häromdagen satt Olivia och skrev stora lappar vid köksbordet:
"Hej studäntäna Jag tyker at ni sjungär bra" . (Hjälp med sj-ljudet fick hon dock) På dagis har de denna vecka pratat om att studenterna kommer att gå förbi dagis idag (fredag) och sjunga "Vi har tagit studenten..." och Olivia är så spänd över detta och vill stå vid kanten och vifta med lappar! Hon är verkligen en duktig tjej på att skriva!

Hur som helst, efter att pysselprinsessan gått och lagt sig fick jag i allafall scrappat en Usa-LO. Underbara papper från October afternoon invigdes och desutom i en färgskala som inte riktigt är "jag".

.
Titeln (What a view) är tvetydig, vyn som sådan är ju inte att leka med, men tittar man närmare på min kroppshydda är den inte så charmerande och titeln blir mer ironisk :)

Ha en fin dag allihop!

1 kommentar:

  1. Vilken underbar LO!! Kanonläckra färger!! Visst får man lite gratis inspiration när man har massa härliga papper från October:)
    Kramizar till dig.....

    SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••