lördag 6 juni 2009

Nya tag

Som en del av er redan vet så har jag och några kompisar anmält oss till Tjejmilen som går av stapeln sista helgen i Augusti. Långt kvar dit, har jag tänkt- men insett nu att träningsmässigt sett är inte 3 månader speciellt långt för att hinna få upp ett bra flås!
Så idag har jag - tvärtemot vissa andra - påbörjat projekt viktnedgång och träning inför loppet!
Jag gjorde i morse ett excelblad över de kommande veckornas rutiner vad det gäller mat och träning och tänkte mig själv att jag skulle kunna bocka för allteftersom dagarna går. (Förutsatt att jag klarar av det då... karaktären är inte alltid helt bra!) Efter varje vecka skriver jag ner den aktuella vikten. För ambitiöst? Kanske, men då kanske jag iallfall landar någonstans på hälften istället för ingenting alls.
Jag har i allafall varit ute och sprungit idag!

För något år sedan gick jag ju ner ganska mycket i vikt, som jag i och för sig har bibehållt, men det senaste 1½ året som vi har haft butiken har både mat och träning blivit lidande och kroppsformen är inte riktigt den samma som då. Egentligen är det inte kilominskingen jag är ute efter utan mer att "forma kroppen". Så, för att minska risken för att inte lyckas med detta projekt (och därmed undvika att ni ska kunna skratta rått bakom min rygg ;) ) så delar jag med mig av detta! Peppning kommer att behövas! ;)

En LO till har jag producerat idag: (vilket scrapflyt som har fallit över mig!)


Liten familj- våra vänner i samband med deras första sons dop.


Vecka papper har jag inte tänkt på att göra förut, men det blev ganska effektfullt. Egengjort wellpapp de luxe :) Underbart rostrött papper från Crate också

3 kommentarer:

 1. Lycka till!
  Ska också ta tag i viktnegången efter viktökningen är klar!

  SvaraRadera
 2. Hejja dig, Malin!! Klart du grejar detta!! :0)
  Jag missade helt att ni stängt affären! Tror det var samtidigt som vi åkte på minisemester!! Hoppas vi springer på varann nån gång! :0)
  Kramen Kicki

  SvaraRadera
 3. Att du orkar. Önskar jag hade lite av din motivation. Lycka till! Kram Sandra.

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••