lördag 6 juni 2009

Lördag

Stefan jobbar idag, bara till kl 15 visserligen. Imorgon söndag 9-19.

Än så länge har jag och de två små (Moa är hos kompis och leker) hunnit med att gå promenad, leka på lekplatsen, ätit mellanmål på filt på baksidan och pusslat pussel. Nu sover Hugo middag, Olivia intog min plats vid pysselbordet (som jag hade spetsat upp mig på) så jag tänkte förbereda middagen snart istället. Olivia beställde köttbullar, potatis och lingon, så det är bara till att ställa sig och rulla :)

Först ett par LO:s som jag gjorde igår kväll- efter att jag under min andra dags storstädning hittade en korg till med gamla fotografier och som gjorde att scrapsuget flög över mig!
Den första, från M:s bröllop år 2001 där jag, K och A hade den stora äran att få vara brudtärnor.

Romantiskt och med lite mer dekorationer än vad jag brukar nu för tiden, men jag tror att jag blev ganska nöjd.

Den andra är inte lika gammalt foto, bara ett år gammalt ;) Från en underbar dagsutflykt till Varberg.Pappret är ett Fancy pants som jag aldrig trode att jag skulle använda, har verkligen svårt för det här med "färdiga" motiv på pappret. En utmaning till mig själv alltså! De underbara bokstäver kommer från AC och är i en perfekt storlek!

Dags för köttbullar.

Ps. Heja Sverige! Både på bemärkelsedagen och i VM-kvalet! Ds

2 kommentarer:

  1. Hej! Vilka fina layouter du gjort, gillar dem jättemycket.

    Det känns tomt nu när Designat stängt porten och jag som inte hann in för att säga hej då innan den slog igen. Så jag gör det här istället. Hej då och tack för den här trevliga tiden som ni förgyllde min tillvaro.

    Hoppas vi ses någon gång och att allt ordnar upp sig. Kramar från L och E!

    SvaraRadera
  2. Va härligt att du har sånt scrapflow! Jag gillar bägge layouterna och tycker du behärskar de olika "stilarna" super! Men den första gillar jag lite extra med det stora svart-vita fotot och detaljerna! :-) Trist med butiken du...gillade ju ert utbud skarpt! Sköt om dig! Kram Åsa

    SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••