torsdag 13 augusti 2009

Kärleksförklaring ♥

Som en del av er redan vet så gav jag ju min älskade make en lite speciell 30- års present när han fyllde år nu i juli. Vi var ju i Stockholm på weekend som en del av detta, men redan i april i år började min planering, då jag gjorde en sk. budoir-fotografering. (Underklädesfotografering)
Fotona (några utvalda av de 150 st som togs) placerades i ett vackert svart album i sammet och S fick det i ett paket på morgonen av sin födelsedag.Det hela illustrerade en enda stor kärleksförklaring till honom, allt från planering till (framförallt) fotograferingen (som inte kändes helt bekväm!). Det blev en mycket uppskattad gåva!

Mina största och varmaste komplimanger går till min superduktiga fotograf för dagen, nämligen Emilia Dalén. Vilken otroligt duktig tjej!! Kolla gärna in hennes blogg och hemsida där man kan se glimtar av alla hennes fotouppdrag hon har haft!
Jag har sedan länge sagt att jag ska visa några av bilderna (med godkännande av S), och av naturliga skäl blir det ju bara ansiktsbilder från olika vinklar ;) Tänk vad en duktig fotograf kan skapa fina bilder!Tack än en gång Emilia för all hjälp med fotografering, support och fina ord! Fotograferingsdagen är ett härligt minne att bevara!

8 kommentarer:

 1. WOW!! Vågat! Skulle nog inte jag våga, ens om jag vore smal igen. Förstår att han blev glad!!

  SvaraRadera
 2. Tack själva söta Malin för förtroendet! Det var fantastiskt roligt att göra, och du är så vacker!! Kram! :)

  SvaraRadera
 3. Villen otrolig present... verkligen en kärleksförklaring! Och så vacker du är... både på in- och utsidan... Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Wow vilka underbara foton!!!

  SvaraRadera
 5. Vilka fina bilder hon hade tagit. Skulle också vilja göra det men jag vågar inte riktigt. Men man kan ju lugnt säga att gubben hade blivit chockad i så fall.
  *kram*

  SvaraRadera
 6. Ni ska se de andra korten! Riktigt bra :-D Men det är bara för mig

  SvaraRadera
 7. Wow! Jätte vackra bilder, vilken fin gåva till mannen! MVH Lina

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••