söndag 2 augusti 2009

Samma papper- olika alster

Frukost (med färska blåbär i filmjölken) avklarad, nu är det bara resten av dagen kvar.

Jag släppte frågan runt bordet om mer bärplockning under dagen men jag fick bara några mumlande svar tillbaka. Töserna kunde tänka sig att följa med om vi hittade en bärplockare här i huset (nä, inte någon inhyrd lite tysk semesterfirare utan en sån där skopa med en kam längst ut!) men Stefan var mer intresserad av att ta med sig Hugo och plocka en cashe längre bort i skogarna. Fair enough.

Idag visar jag mer alster med härliga October papper på Scrapperiets blogg. Samma papper- olika alster!
Rullade papper blir en kul dekoration och ju jätteenkelt att göra. Tips! Limma ihop rullen med glaze så fäster det på två sekunder!


Ett kort till en bekant som nyss fått en son. De stämplade och urklippta djungeldjuren har jag fäst på olika tjocka 3D-kuddar för att få lite djup i kortet.


Blommor i massor, och vattendropparna på bladen görs enkelt med glaze!
Foto från Gröna Lund och dess bergbanor passade bra ihop med papprena! "Trafikmärkerna" här jag klippt ut från ett av papprena i serien.

Jag saknar min scanner här på landet! Med den odugliga kameran vi har blir det inte bra bilder i vilket ljus man än fotar... Funkar ju hjälpligt att redigera i PS men inte fullt tillräckligt. Håll tillgodo med haldassiga bilder alltså.

Ps. Grattis till världens bästa Karin som fyller 30 idag! ♥♥

2 kommentarer:

 1. Vilka härliga alster!! Otroligt stilrena. Gillar kortet, superfint!!
  Ha en skön dag...
  Kramiz Tessan

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tack för grattis hälsningen. Är cyklingen träning inför tjejmilen eller hur går det med träningen?? Jag har iallafall skaffat mig promenadsällskap till milen. Tråkigt att gå utan någon att prata med!!
  Kramisar Karin

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••