tisdag 4 augusti 2009

Vad man kan sysselsätta sig med en tisdag

Efter regn kommer solsken? Vilket århundrade då, undrar jag mest? *suck*

Idag har vi pysslat med lite av varje. Stefan började jobbet på eftermiddagen idag så på förmiddagen åkte vi in till stan en sväng för att ladda upp lite till barnens garderober inför skol/dagisstart. Vi lyxade även till det med en fika på stan; något som vi mycket sällan gör eftersom kalaset ofta slutar på ett par hundralappar för varsin liten kaka med dryck.

När S sedan hade åkt till jobbet tog töserna fram material och medel för att göra chokladbollar. Hugo hjälpte till på sitt vis. (Fånga så mycket smet och pärlsocker som möjligt och stoppa i munnen. )Medan läckerbitarna stog i kylen så gick vi ute på en promenad i Vänga by och träffade på både kossor, häst och till och med en och annan bil.När vi för andra dagen i rad var i blåbärsskogen för några dagar sedan tog jag med mig Den usle (kameran) och dokumenterade Olivias handhavande med bärplockaren. :D


Plocka med handen och sedan stoppa ner i bärplockaren. Alla sätt är bra utom de dåliga. (Notera stadstjejen med solbrillorna på huvudet)

1 kommentar:

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••