onsdag 26 augusti 2009

Oj...

... vad lite det händer på bloggen för tillfället!
Men här hemma är det fullt upp (det ena kanske ger det andra?), vi målar, jobbar, städar i butiken, tränar och försöker få rutin på vardagen igen. På kvällarna är jag bara trött- eller så är jag och tränar 4 dagar/kvällar av 7 så det finns inte så mycket tid för datorn :)

Imorgon eftermiddag tar jag iallafall med de två minsta till Tessan för en sen kväll/natt med scrap och mys! Ska bli härligt! Moa ska ha en lugn, syskonfri mysdag med S; åka och fiska eller bada i simhallen eller kanske både och.
På fredag åker ju jag och Maria upp till Stockholm för att springa tjejmilen på söndag! (Håll tummarna för mig kl 13.00 på söndag!) Men först ska vi ha ett par härliga dagar med Karin; bara tjejsnack och lugnt och skönt. ♥♥

Min stora lille gubbe börjar verkligen bli stor; bara 2 månader kvar till 3-års dagen!! I helgen tog vi fram nästa storlek på cykel- den med stödhjul :) Oj, vad han var stolt när han cyklade hela vägen till ICA på den fina fina blå cykeln!

3 kommentarer:

 1. Underbart!! 3 år och stor kille nu!!
  Kramiz...

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Lycka till på lördag! saknar er verkligen här i Vårgårda. Kände riktigt av det när jag såg er härom dagen för då var min första tanke
  -Åh, jag springer in till Designat och snckar lite. Suck!

  SvaraRadera
 3. Stora Killen alltså, redan tre??? Jösses, ja tiden den rullar på trots allt. Hoppas du får en bra helg i Sthlm och att det går finfint att springa men det tror jag allt att det gör.
  kram på dig

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••