tisdag 1 september 2009

Helgen i Stockholm

Ja, så var helgen i huvudstaden avklarad!

Vi hade en helt underbar helg med bara massor av tjejsnack, god mat, skön shopping, härlig promenad i underbart väder och så förstås grand finale på söndagen; nämligen Tjejmilen!
Som de flesta av er vet så har jag ju laddat ganska lagom hårt inför denna fruktade mil och jag kan mycket nöjt meddela att jag SPRANG hela vägen runt (de tre sista kilometerna på ren envishet och massor av jävlar anamma!) på (den visserligen kanske inte så avundsvärda) tiden 1,05! Det var så roligt, riktig glad stämning, härliga hejarklackar runt slingan och bra drag med 21 000 tjejer i varierande åldrar som löpte/gick/stavgick/åkte permobil (jo, faktiskt!) runt Djurgården.

Lite bilder från helgen:


På lördagen åkte vi ut till ett friluftsområde i Tullinge och tog en powerwalk på 5 km som uppladdning inför söndagen. Karin hade redan innan bestämt sig för att hon minsann i.n.t.e skulle springa på Tjejmilen så vi andra två fick ju tagga upp henne lite och skrämma henne med kameran. Stilstudie av mina två mycket seriösa vänner som jo, faktiskt, är 30 år gamla båda två ;)


På lördagen hade vi en supergod 2-rätters middag utan män och barn! Underbart! Till förrätt gjorde vi smördegsbakelse med skinkinvirad sparris på brieost och till huvudrätt blev det helstekt kotlettrad med ugnsrostade rotfrukter, sallad och tzatztiki. Det hela avslutade framför TV:n med en imponerande godispåse :) (dagen innan milen, ja)


3 taggade brudar på Gärdet innan loppet. (Bild lånad från Karins blogg!)


Jag och Maria minuterna efter målgång! (Min ansiktsfärg ser faktiskt mycket mer smickrande brun ut på bild än den kräftröda det hade i verkligheten!)


.
..också till sist: favoritkortet från helgen.

Tack tjejer för bästa helgen på länge! Lycka är att få ha er i mitt liv ♥♥

Nu är siktet definitivt inställt på Vårruset i Maj och kanske, men jag säger kanske, Göteborgsvarvet i vår.

3 kommentarer:

 1. Ja, det var verkligen en underbar helg som jag kommer att leva på länge. Äntligen kunde vi prata till punkt och prata klart ett "ämne" utan att bli avbrutna. Packar nu för att dra till västkusten snart. Syns ju snart igen (superlyxigt)!! Lite synd är det om stackars maken som jag lämnar åt all packning!!

  SvaraRadera
 2. Bra gjort!!!
  Klart att du ska springa Gteborgsvarvet. Det är helhäftigt. (Gjorde det för en si sådär 10års sen)

  SvaraRadera
 3. HaAAAAAAA Såg just nu på Tv4sport och vem blev interjuvad svettig och grann????????
  HIIIIIII Malin!!!!!


  -super kul!!!

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••