söndag 13 september 2009

Världens bästa vita penna!!

För er som scrappar och -som jag- ständigt är på jakt efter en RIKTIGT vit och bra flödande, täckande penna så kan jag tipsa om världens bästa penna som jag äntligen hittat! Importerad från stora landet i väst (eftersom den inte verkar finnas i Sverige) och den är helt enkelt underbar!!

Skillnaden är ju slående :) Min gamla vita (Inkssentials) "går av" då och då under tiden man skriver.... inte Uni- Ball! Och så är den vit. Kritvit.

Som tur är (för er!) köpte jag på mig ett gäng med pennor och tänkte jag skulle hjälpa till att sprida Uni-ball Signo-kärleken scrappare emellan.
Jag kör en liten kort mini Blogg-candy med en vit och en svart (likadan som den vita! perfekt till journaling) penna, fram till och med Onsdag 16/9 kl 15.00! Skriv en kommentar till detta inlägg, kopiera någon av bilderna på pennorna och länka till min candy i din egen blogg för att vara med i utlottningen! På onsdag kväll drar jag en vinnare- med hjälp av redan inbitna Uni-ball scrappare!
(Senare kommer jag att sälja pennorna för 35:- /st)12 kommentarer:

 1. Vilken toppenideé med bloggcandy!! Längtar efter min pennor också!!
  Kram kram...

  SvaraRadera
 2. ÅHH, vill ha!! Om jag inte vinner vad snäll och lägg undan en vit till mig när du sedan börjar sälja! Lägger in dig på min blogg senare idag!

  SvaraRadera
 3. Å så frustrerande, bara för att blogga gratis har serverstrul, hoppas det löser sig så jag också kan länka till din tävling, gjort ett kort idag och suttit och svurit mig blå på den dumma vita pennan :-/

  SvaraRadera
 4. Wow! En vit penna som fungerar!! Toppen ;)

  SvaraRadera
 5. Jag älskar Uni Ball jag använder vanliga svarta till vardags och syrafria till scrap.

  SvaraRadera
 6. Wow, den vita pennan skulle ja vilja vinna... :)
  Har länkat till tävlingen i min blogg med: blueeye.blogg.se

  SvaraRadera
 7. Hej Malin!
  Jag igen! Kunde inte kopiera bilden till min blogg men har skrivit och länkat till dig. Kanske OK? Jag är inte så tekniskt kunnig ännu:)

  SvaraRadera
 8. Tack snälla Malin!!! Nu finns det en bild av pennan på min blogg! Och du...jag har tre kommentarer här nu...lite fuskigt tror jag bestämt....

  SvaraRadera
 9. Åhh precis vad jag saknar. Bloggar direkt om detta blogg-candy!

  SvaraRadera
 10. oo, jag tar gärna chansen att vinna en sån penna ;)
  jag lägger in ett inlägg om din blog candy på min blogg :)

  SvaraRadera
 11. Vilken trevlig bloggcandy! Vill givetvis passa på att vara med i utlottningen och har skrivit om din bloggcandy i min blogg.

  SvaraRadera
 12. Jag vill givetvis ha en chans att vinna en sådan fin liten penna. Har just nu ingen bra fungerande vit penna och det känns lite handikappande.

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••