torsdag 12 augusti 2010

Till minne av farmor

För ett tag sedan gick min fina farmor bort efter en tids sjukdom.
Jag har kanske inte riktigt förstått att hon är borta ännu; att jag inte kommer att få höra hennes härligt smittsamma skratt någon mer gång, att jag inte kommer att få se hennes ögon tindra när hon pratar och skojar med barnbarnsbarnen mer, att hon inte kommer att komma med värmande hemstickade raggsockar och vantar till hela familjen och att inte få höra hennes röst ropa efter sin lilla Malina någon mer gång.
Hon var en underbar person och- som jag visste redan innan- så ångrar jag att vi inte tog oss mer tid att träffa henne medan hon fanns. Jag är dock så väldigt tacksam för alla 10-tals år som hon har funnits i mitt, mina syskon och våra kusiners liv eftersom hon skänkt oss barnbarn bara varma och härliga minnen.

Jag satt och bläddrade i mina foton och hittade det här underbara fotot på vackra lilla farmor som återspeglar hennes sinne för humor och bus så bra.
En mer känslomässigt stark layout har jag hittills inte skapat och ville därför hålla den ganska stilren och enkel och med en titel som talar för sig själv.


Min fina farmor har humor

Idag på Designatbloggen.

Ta hand om dig och dina kära! ♥

1 kommentar:

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••