torsdag 25 oktober 2007

1-åring i huset!

Nu har vi en stor liten 1-åring i vårat hem!! Jag kan inte fatta att lillskrutten redan är så stor. Känns som igår när jag låg där på operationsbordet och bara väntade på att de skulle plocka ut honom från min mage! :-) Overkligt!
Dagen har iallafall varit som vilken dag som helst, inte ens ett litet paket har sen stackaren fått. Men vi ska fira honom imorgon när Olivia är ledig från dagis, Stefan ledig från jobbet och Moa har kommit hem från skolan. Jag och Olivia tänkte baka födelsedagstårta här på förmiddagen.
Och till på köpet har Hugo råkat ut för sin första öroninflammation! Vi var hos farbror doktorn igår och fick antibiotika som han nu tvingas dricka :-( Inte poppis.

I eftermiddags gick jag, Olivia och Hugo ner till affären en sväng och på vägen tillbaka pratade vi om var olika folk bodde. Vi bor ju i Alingsås, Axel bor också i Alingsås, och morfar.
"Men inte Karin", säger Olivia.
"Nä, hon bor ju i Stockholm", påminner jag. "Vad heter Karins flicka då? Karins barn?", undrar jag.
Olivia funderar en stund med sin tänkarmin och säger till slut "Hmm..mamma, kan jag få en ledtråd?" :-D 3 ½ år och fiskar efter ledtrådar :-)

I kväll kom pappa och Jojo på "oväntat besök" med lite fika och gav alla tre barnen en såndär lagom sockerkick som man behöver en haltimme innan läggdax :-s Hugo fick smaka bulle- det är ju ändå hans födelsedag ;-) Han smaskade i sig så gott och smaskade med munnen åt morfar för att han skulle servera mer.

Imorgon ska jag till Camilla på kvällen, vi ska ha pyssel/scrapkväll med Marianne och Ulrika. Blir mysigt! Egentligen har jag packat ner alla mina prylar... men det är inget som inte går att åtgärda för en sådan kväll! Jag tar med mig mina banankartonger som de är :-)

1 kommentar:

  1. Kikade inn...Grattis till Stora killen (I efterskott) Tänk att han redan är ett år :-)
    Hoppas han fick mkt fint på sin födelsedag iallafall!!
    Ha det gott!! Ellinor (GuppysMamma på familjeliv).

    SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••