onsdag 28 oktober 2009

A.R.G

På denna veckas inspirations-LO för Scrapperiet kan en liten arg H skådas!
Papper och dekorationer som jag använt till LO:n är från MLYB:s julkollektion, men jag valde att inte göra en julig LO/kort. Julkort är jag riktigt trött på att göra faktiskt (efter många års massproduktion...) och just LO:s med julfotografier blir inte så många hos mig. För det första vill ju inte min kamera ta fina stämningsfulla foton som ju alltid känns rätt runt jul, och för det andra så känns det som man har scrappat tomte- och lucia LO:s många gånger redan = inte jätteinspirerande.

Men visst kan man använda snygga papper från julkollektioner ändå! Rött och grönt hör ju inte bara ihop med jul!Mycket av materialet finns förstås hos Scrapperiet!

Idag har jag varit ute och grillat ca 150 korvar till ca 70 hungriga fritidsbarn! Eftersom det är lov nu så har vi hittat på lite extrakul saker på avdelningarna den här veckan. Halloweenpyssel pysslas så det ryker, fönsterfärgs-pumpor och fladdermöss målas och läskiga/söta ansiktsmasker klipps. Imorgon ska det bli höstfest med roliga lekar, utklädda barn och spökig tårta som vi bakat under dagen idag. (Svart häxperuk och häxhatt är nerpackad i min väska ;) )
På fredag ska vi mysa med film och popcorn.
Mys!

1 kommentar:

  1. Oh det låter mysigt!!
    Vilka fina Lo´s du gjorde i helgen!!!
    Kram Lina

    SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••