onsdag 21 oktober 2009

Crate

Idag på Scrapperiet bloggar jag en LO på fina Maria, med härliga papper från Crate!Under titeln har jag satt några mysiga bokstavstickers från Making Memories nya serie Vintage Findings. Ord som "special", "beauty" och "memories" passade till denna vackra tjej, och nu såhär i efterhand ser det faktiskt ut som att hon tittar just på de orden och ler :)


Material finns förstås hos Scrapperiet!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Delar av mina drömmar har delvis och för stunden besannats; Jag har fått en 60% tjänst på en av fritidsavdelningarna på en av skolorna i stan. Visserligen bara fram till årsskiftet vad jag vet, men det är ett litet steg i rätt riktning! Nu ska jag bara kombinera detta med att plugga ekonomi på 75%. Då känns det "skönt" att studierna är på distans och man själv kan disponera över tiden om när och hur man ska plugga. (Kvälls- och nattetid)
Men vad ska man hitta på när Januari kommer? (Alingsås kommun gillar en tills man har jobbat i 360 dagar, sedan börjar man närma sig LAS-listan och är därmed inte lika välkommen längre in i verksamheterna. )

3 kommentarer:

 1. Vilken härlig LO, ja det ser verkligen ut som om hon kika på din text och ler!! Längtar tok mycket till lördag nu...då skall det scrappas i massor!!
  Kram kram vännen;)

  SvaraRadera
 2. Det sistnämnade stämmer så gräsligt bra på alla kommunder i detta avlånga land kan jag bara säga. Men jag hade turen att bli anställd pga alla LAS-dagar jag hade.

  SvaraRadera
 3. Underbar LO, de crate pappren är bara så läckra! Grattis till lite tjänst på frititds
  Jag gillar mitt fritids jobb och hoppas du ska trivas också :)
  Kram Aase

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••