torsdag 12 november 2009

En inte speciellt speciell torsdagskväll

Idag har vi haft utedag på fritids (och jag fick invigt mina nya, fina stövlar!) så nu på kvällen är jag ganska seg! Tänkte att jag skulle scrappat lite, men fastnade vid datorn en stund istället.
Dessutom är S för tillfället i affären och köper något onyttigt till oss att ha framför TV:n... Imorgon är det fredag igen, och sedan helgen med fullt schema. Fikagäster på lördag fm, jobba lördag natt och dop söndag fm (gudstjänst dagen efter jobbnatt utan möjlighet till sömn emellan... perfekt tillfälle att sova?) .

Tillslut, så fick Moa ta influensasprutan idag! Vi bestämde oss för att göra en kovändning från att ha kryssat ett starkt nej, till att tycka "okej då". Imorgon ska S gå med de små till VC. Ännu har vare sig knorr eller tryne visat sig på Moa så vi får väl hoppas att det inte blir för stora biverkningar.

LO:s från helgen:


Min systerdotter Felicia.


Ponnyridning på Kilanda marknad. (Tack Sara för läckert grönt dymoband! )

Nu kommer nog S hem från affären.... *endagsfrossa*

3 kommentarer:

 1. Lycka till med dom små. Har gått bra med dottern, inga biverkningar. Men skall ni inte på BVC (upp tom. 5 år), mindre kö då :-)

  Snygga LO´s som vanligt.

  Skall du klara av dopet, så får du nog ladda med koffeintabletter eller RedBull (inte samtidigt...), ende som funkar hyfsat i sådana lägen. Lycka till.

  Kram och trevlig helg
  /Marianne

  SvaraRadera
 2. Snygga LO,n!! Tack, jag hade helt missat min lilla vinst;)

  Ha en "sömnlös" underbar helg!!

  Kram kram.....

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••