måndag 1 februari 2010

På gång

Här har det visst varit lite tyst den senaste veckan!
Förra veckan var fylld med jobb, helgen var dock ganska lugn då töserna var borta hela helgen och vi bara hade Hugo hemma. I fredags passade vi därför på att lämna honom till morfar i några timmar på kvällen så att vi kunde gå ut och äta lite gott och bowla. Nice! Mycket välbehövligt med en vuxenkväll utanför huset.

Igår söndag inledde vi nästa steg i projekt göra-huset-respektabelt, nämligen hallen-vardagsrummet.


Såhär ser det ut i vår hall för tillfället... Spänntak ner, gipsskivor upp!


Stefan skär gips, Hugo är också med i renoveringen :)


Tungan rätt i mun, skruvmejseln rätt i hand!

Hallen i vårt hus har hittills inte varit något att skryta med. Gulnat, trasigt spänntak (som även hänger med in i vardagsrummet), grääääslig tapet med ännu värre bård till (kolla översta bilden!) och hemska dörrar. Nu har vi alltså äntligen börjat med taket och ska sedan fortsätta med tapeter och byte av dörrar (längre fram) . Automatiskt går en renovering av vardagsrummet hand i hand med hallprojektet eftersom hallvägg- och tak går in i v-rummet. Vi har efter konsultation med Mio-inredare redan spännande, färdiga planer för vardagsrummet och det ska bli så uuuunderbart att få en snygg helhet på hela nedervåningen! Mer projektbilder kommer längre fram!

Förresten, jag håller dessutom på att rensa i röran och i överflödet- kolla mina auktioner på Tradera!

2 kommentarer:

 1. Härligt med nytt tak,
  det där spänntaket var inge vidare.
  Hoppas allt går lätt och smärtfritt utan
  några större problem. Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Malin!!
  Lyco er som har ett hus att renovera....vi letar hus med ljus och lyckta för vi har vuxit ur vår lya där vi bor nu! Hoppas allt är väl, ska bli spännande att se så fint det blir! Jobba inte i hjäl er bara!
  Kram Lina

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••