måndag 15 augusti 2011

Back on track

Kära bloggen.

Förlåt att jag under hela sommaren totalt ignorerat dig och inte orkat hålla kontakten med dig. Du förstår, trots att vi ändå har haft en ganska händelserik sommar har jag liksom inte riktigt haft lusten och motivationen att berätta allt för dig, kanske mest för att jag knappast har hållt min kamera i handen en enda gång sedan den hemska upplevelsen efter Turkiet-resan, och därmed inte kunnat dela med mig av några foton från sommaren. Och som du vet, jag vill ju helst visa dig lite nya foton varje gång vi ses. Stämningen blir liksom lite mer lättsam och intressant mellan oss då!
Hur som helst, idag är det måndag och de flesta har gått tillbaka till sina jobb efter semestrarna. Om en vecka börjar barnens skola igen och allt börjar gå tillbaka till det normala. Därför tänkte jag nu att det var dags att vi börjar ses på allvar nu igen, bloggen, så kan vi tillsammans hjälpas åt att ta oss igenom den långa gråa hösten och vintern?
...vadå, sa du? På ett villkor? Fixa dig en ny kostym?
Hm. Jag får se vad jag kan åstadkomma. Men jag lovar inget.

~~~~~

Hej, mina kära, trogna bloggläsare som enträget fortsatt med att kika in hos mig trots aldrig så åsidosatt uppdatering av bloggen! Jag är på gång nu, efter ett några veckors bloggsemester och börjar med att visa er lite före- och efterbilder på köket. (Jag är ju som bekant lite smått fixerad av alla former av före- och efterbilder, se t.ex här, här och här.)

Före tapetseringen (ignorera hammaren och spackelspaden på bordet, jag kom i sista stund på att jag var tvungen att ha ett före-foto):Efter (fotat idag- inte perfekta fotoljuset precis med en grå vägg av regn utanför fönstret) :


Nya gardiner och kökssoffan åkte ut i garaget för att vi ska se lite mer av den vackra tapeten. Lite mer (cerice/turkos) detaljer ska självklart på plats; de ska bara inhandlas först :-) Jag är glad att jag (återigen) vågade gå på magkänslan som sa att denna färgklick skulle bli ett bra lyft för vårt annars ganska stilrena kök.

Kram på er, och välkommen tillbaka!

2 kommentarer:

  1. Ljuvligt å gott att se dig på banan!!!

    SvaraRadera
  2. Men WOW va snyggt det blev och va häftigt att du oxå valt denna tapet till ditt kök. Nu är jag ännu mer säker på hur rätt denna tapet kommer att bli i mitt kök. Så snyggt!! Kul med fler som vågar sig på lite mönstrade tapeter i kontrast till allt vitt. :)

    Ser oxå att du har en lika fin taklampa som jag har, love it, jag har min över matsalsbordet! Vilken bra smak vi har ;). Ska bli kul att ses snart! Kram Emmeli

    SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••