tisdag 14 juli 2009

Många dagar

Inte så flitig med bloggandet för tillfället, men det händer en del ändå hos oss.

I helgen som gick var jag och de två små hos Tessan och hade mysigt- god mat och vin, pyssel och singstar på kvällen, lekplats och bus nästa dag. Stefan jobbade hela helgen och Moa var på semester. Ett foto, på barnen som åker den roliga polisbilen, som jag lånat från Tessans blogg kommer här:En LO som jag gjorde på lördagkvällen:Igår måndag var en mysig dag! Jag följde med min pappa på en dagstur med hans Guldvinge upp över kusten. Min farmor och faster har hyrt en stuga ute på Ellös som vi till sist hamnade hos. Underbart! Vi fick lunch, satt ute på klipporna och tittade på havet, drack kaffe och tog det lugnt innan vi till sist satte oss på MCn och åkte hemåt igen. Vi klarade oss från regnet hel dagen sånär som på tio minuter på vägen upp. Ute på Tjörn/Ellös var det tom solsken och blå himmel!

Idag på förmiddagen har vi haft lite kalas för Moa. Lite jordgubbstårta och kaffe, glass till barnen.
Stefan går på dygnet i eftermiddag så kvällen blir nog ägnad för pyssel (fick mitt första DT-paket från Scrapperiet igår! ♥ ) och morgondagen förhoppningsvis tillsammans med Maria.

Ps. Grattis Vickan på födelsedagen idag! :) Ds.

3 kommentarer:

 1. Vilken mysig LO du gjort, härligt med lite sol också på Tjörn, härligt att träffa släktingar
  Kram Aase

  SvaraRadera
 2. Så nära men ändå så långt borta! Orust/Ellös! :-) Åkte ni förbi Stenungsund då, eller körde ni över Uddevalla-hållet?
  Skönt att höra att ni hade en underbar dag! Inte ofta far och dotter gör sånt i vår ålder! *ler*
  MAssa kramar från Stenungsund!

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig LO! Trädet är helt underbart!!

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••