fredag 24 juli 2009

Road map

Mitt andra DT-paket från Scrapperiet innehöll härliga papper och dekorationer från October afternoons senaste serie Road Map. Papper från OA är aldrig tråkiga- inte heller dessa :) Idag bloggar jag om detta på Scrapperiets blogg.

Jag letade fram ett foto från USA-tiden och från en helg då vi var i Las Vegas som jag tyckte passade temat. USA- LO = lettersize!


Prickigt papper, stickers, minibokstäver, fragment från shopen.


Kameramärket fäste jag på ett sk. fragment (tjock plastdeko) från Tim Holtz för att få lite 3D- känsla. Små medel, stor effekt!

Idag har vi varit ute en sväng hos mamma på landet för att få en genomgång av hur man sköter ett hus med tillhörande x antal 1000 m2 trädgård i två veckor. I helgen tar vi nämligen vårt pick och pack och flyttar ut till glesbygden ett tag. Vi får väl se hur länge vi står ut innan vi får lappsjuka och drar in mot trygga asfaltsmarkerna igen.

På söndag kommer dock först tre trallande jäntor ut (S och barnen får komma ut först på måndag) för en hel eftermiddag/kväll/natt med pyssel, mat och vin. Härligt!

1 kommentar:

  1. Cidern står på kyl, scrapväskan är packad. Skall tvätta av mig lite målarfärg bara,så är iaf. jag redo. Skall bli hur trevligt som helst. :-)

    Snygg LO utan kort!

    Kram/M

    SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••