torsdag 2 juli 2009

Vacker på insidan?

Vilken värme! Man ska inte klaga på sommaren och det gör jag sällan- men idag har det varit näst intill olidligt!

På eftermiddagen idag var jag på lasarettet och gjorde ultraljud på magen. Nej, jag är inte gravid- men däremot har jag en rar liten (15 mm) gallsten som ligger och besvärar mig på höger sida. Jag förstod inte riktigt på den nysvenske läkaren vad som skulle ske nu- troligen ingenting om det inte blir värre. Jag får väl vänta tills VC hör av sig igen när de har fått provsvaren.
Däremot gav läkaren mig the most touching komplimang ever, när han utdelade pris till mig för den finaste bukspottskörteln han sett på många dagar. Eh? Insidan som räknas, eller hur var det? ;)

Efter middagen idag så cyklade familjen ner till playan för ett (svalkande) kvällsdopp. Oj! Jag överdriver inte om jag gissar på 25 grader i vattnet! Helt ljuvligt, och till och med de två badkrukorna till killar i huset badade med glädje. Från playan cyklade vi vidare in till stan och köpte glass. Sommarnjutning ♥

En LO scrappade jag igår:Imorgon ska jag och barnen åka med min lilla papps och hans kvinnliga "vän" till Borås djurpark. Jag hoppas på molnigt men varmt för att få en så behaglig dag som möjligt!

Ps. Ni som prenumererar på Scrapbooking-mm, ni har väl inte missat min artikel om semester-LO: s ? Ds.

3 kommentarer:

 1. Så fint att vara vacker på både in- och utsida!

  SvaraRadera
 2. Hej Malin...
  ja det är ju kanon att man är fin både på inn och utsidan =) men den "lilla" stenen måste göra rätt ont i bland kan jag tro...
  Saknar eran butik, fortfarande... hoppas att du har det bra.
  Kram Ramona

  SvaraRadera
 3. Grattis! Antar att det inte är så himla många Malin Dahlgren som blivit DT åt scrapperiet?

  Kram!

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••