lördag 26 september 2009

Crazy nights

För några dagar sådan låg jag och zappade bland kanalerna i Tv-sofan och sprang helt otippat över VH1 Rocks! Underbara låtar rullades upp en efter en och en av dem var den här som jag helt och hållet glömt bort! Den för tankarna många år tillbaka till min syrras tonårsrum där man ibland fick lov att tillträda och lyssna på riktig 80-tals glamrock :) Nostalgi, och sjukt bra låt!



Den här lördagskvällen hemma hos oss är inte speciellt crazy, den är helt vanlig och har innehållit tacos, ett glas vin, lite tv och snart är det dags för sängen.

Idag har jag dock helt oplanerat köpt mig en ny jacka! Det var verkligen crazy gjort av mig, spontanköp är inte helt välkomna hos oss nu för tiden. Men när jag och Moa cyklade ner till stan idag tänkte jag för mig själv att jag bara skulle gå in och i butiken och konstatera att läderjackan som jag tittat på för ett par veckor sedan var slut. Men när vi kom in, så hängde den fortfarande kvar där, och liksom bara väntade på mig! En enda kvar, och det var i min storlek. Det måste ju vara menat då va? Så jo, efter en stund överläggning med mig själv (och mitt mycket genomtänkta konstaterande att jag kommer att ha jobbat in de pengarna efter första jobbnatten som jag ska jobba på söndag), så sa jag till Moa (som ivrigt hejade på mig; " Mamma. Du måste köpa den. Du är jättesnygg i den! Och pappa kommer också att tycka att du är supersnygg! ♥♥ ) "Näe! Jag tar den!"
Nu hänger den så fint nere i hallen och jag är löjligt glad över mitt inköp.

1 kommentar:

  1. Underbart med spontanköp!! Det gillar jag ;) Vart bär det av för en jobbnatt då?
    Kram kram vännen.....

    SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••