fredag 30 januari 2009

Dockkalas

Olivia älskar att leka med sina dockor, hon leker verkligen med inlevelse och pysslar om dem som om de vore riktiga. För ett par veckor sedan bestämde hon att Skrållan och Lillan hade födelsedag på varsin dag och har sedan dess undrat när vi ska ha födelsedagsfika för dem?
Hittills har jag svarat svävande att "det får väl bli någon gång" (med inte allt för stor entusiasm), men igår så blev det iallafall bestämt att kalaset skulle bli av idag eftersom jag slutade tidigt idag.

Så i morse hade Olivia (som är 4 år, fyller 5 om en vecka) varit uppe med tuppen och börjat skriva en lista på vad som skulle vara med på tårtan som vi skulle baka. Hur underbart är inte det här att mötas av strax efter 7 på morgonen? :) :silvrkulär (silverkulor)
grädde
vaniljsås

jodgubar

Första och sista ordet har hon skrivit helt själv, de andra fick hon god hjälp med av storasyrran :)

Så efter jag kom hem från jobbet i eftermiddags var det bara att ställa sig i köket och kavla upp ärmarna och börja baka:


Moa täcker med
grädde (rosa såklart!).
Bananer, vindruvor, silvrkulär och strössel
i en härlig blandning :) Och så kalaset; ballonger och
serpentiner såklart,
Lillan blåser ut tårtljusen.

Japp, det är vad vi har haft för oss i eftermiddags! Nu stundar kvällsmys framför På spåret och sedan blir det lite pyssel.
Imorgon har vi fullt schema!

2 kommentarer:

  1. Vad gott att ni verkar vara friska nu! Vi har också varit sjuka till och från i övern en månad! Axel har varit 3 dagar på förskolan sedan 19 december...

    Vad fint dockkalas det blev :) Hoppas Olivia känner sig nöjd!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Helloj där! Nu har jag skaffat mig en ny blogg, jag bara velar fram och tillbaka... Ha det bäst så syns vi inom snar framtid... Kram från en trogen kund... Du får gissa själv.. *s*

    SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••