fredag 23 januari 2009

Sjukstuga

Här har vi hamnat i en 4 dagar lång sjukstuga igen, med mig inkluderad den här gången. I tisdags vaknade jag på morgonen av illamående, vilket fortsatte hela dagen varvat med toalettbesök. *urk* Jag var ynklig och sjuk hela dagen, kunde knappt ta mig ur sängen.
Min make är världens underbaraste; han åkte till affären i omgångar efter Proviva, rostbröd och skorpor efter önskemål från mig, satt med mig i knät på toalettgolvet när jag höll på att svimma av yrsel, hämtade varma täcken och stoppade om mig med när jag låg i feberfrossa. Han måste gilla mig? ;)Hur som helst, i onsdags vaknade Moa och Olivia med feber och det har hållt i sig tills idag. Moa är urtrött på att vara hemma från skolan och gråter på morgonen när hon inte får åka dit. Undrar hur länge det håller i sig...? Killarna är de enda som har klarat sig än så länge *peppar peppar*, så Hugo får gå till dagis ändå så att töserna kan bli ordentligt ompysslade här hemma utan lillbrorsan som stjäl mamma och pappas tid.
Hoppas bara inte att det är influensan...!
Har ni klarat er?

2 kommentarer:

 1. Usch och fy vad trist att ni är sjuka igen!

  Här är det 3 av 5 som ligger och kraxar med 40 graders feber...

  Jag håller ställningarna och servar med mat och diverse förnödenheter.

  Vilken underbar layout och man du har som tar hand om dig!

  Krya på er!

  SvaraRadera
 2. Segt att ni blivit sjuka igen :( Vi har varit sjuka här med, med feber, hosta och halsont. Nu är vi nästan bra igen, men blivit förkylda ist... Är väl den säsongen nu! Krya på er!

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••