onsdag 7 januari 2009

Rapport från magsjukeland

Inatt vid halv 2 vaknade jag av ett ynkligt -Mamma! från Olivia längst ner i vår säng, följt av en kaskadkräkning över säng, golv och väggar. Underbart att vara förälder!
Resten av natten fortsatte likadant, en gång i halvtimmen har hon hulkat i spannen, till följd av att jag legat på helspänn mellan gångerna för att lyssna när det är dags igen (...man känner sina barn väl!). Ingen sömn sedan halv 2 alltså, och dessutom skulle Hugo in till vår säng vid 5-tiden. Då körde jag ut S till soffan för att själv få plats mellan 2 barn.
Lilla skruttan har kräkts hela förmiddagen, men nu har hon till sist somnat utmattad i sin säng (till och med utan både nya dockan Lillan och gosdjuret Sara, eftersom de blev träffade av kaskaden i natt!), vit som lakanet hon ligger på :(Mamman och Pappan i huset är alltså inte så pigga idag, vilket inte är ett enkelt tillstånd när Hugo är vaken och lika full med bus som vanligt. Moa kan dock sysselsätta sig lätt (inte helt okej för mig dock, men vad gör man inte en sån här dag?) med datorns hjälp. Nu för tiden är det Sims som gäller. Ett ganska harmlöst spel ändå, där det kräv både planering och strategi.

Jag ringde till chefen i morse och bad om ledigt hela dagen eftersom jag är så fruktansvärt trött. Ansökan gick igenom ;) Ibland är det väldigt skönt att vara egen!

Håhå jaja. Nu sover Hugo middag en stund så jag ska passa på att vila i soffan.

3 kommentarer:

  1. Stackars Olivia (och er!) :( Hoppas hon mår bättre idag och att ni andra klarar er.

    SvaraRadera
  2. Uch då, magsjuka är så himmlans besvärligt och äckligt. Stackars Olivia. Hoppas det ger med sig snabbt och ni andra slipper bli sjuka.

    SvaraRadera
  3. fy va jobbigt , stackars lillplutta! Hoppas att hon kryar på sig snart!

    SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••