fredag 16 januari 2009

Who can live without it?

Musik är och har alltid varit en stor del i mitt och jag har spelat piano i många år (någon som vill skänka mig ett begagnat piano?), sjungt i kör, sjungt på bröllop och dop osv.
Jag skulle troligen inte kunna leva utan musik, och våra barn kommer säkerligen att bli riktiga rockers, eftersom min käre make är lika (hårdrocks-)musikintresserad som jag är. Mötley Crüe, Metallica, Guns 'n roses bla, är ofta spelade cd-skivor hemma hos oss och alla tre barnen har minsann fått lära sig att göra hårdrockstecknet och headbanga :)

Metallica har sedan min tidiga tonår varit mina stora idoler, och är fortfarande. Bästa albumet är utan tvekan Black album, med låtar som Enter Sandman, Sad but true och Nothing else matters som guldkorn.

Men! Metallica till trots, måste jag säga att den bästa powerballad som någonsin gjorts måste väl ändå vara den här, som har en stor portion av glamrock i sig :) :Def Leppard!
Underbar låt, som man ju har dansat tryckare till på otaliga skoldanser och som fortfarande ger mig härliga rysningar på kroppen!

Som en annan känd grupp påpekade:

Thank you for the music, the songs Im singing
Thanks for all the joy theyre bringing
Who can live without it, I ask in all honesty
What would life be?
Without a song or a dance what are we?
So I say thank you for the music
For giving it to me


Just precis så är det!

2 kommentarer:

  1. Def Leppard, metalica...Vad vore livet utan denna underbara musik...
    Kramiz på dig!!!! Vi ses...

    SvaraRadera
  2. Håller med dig, vad vore livet utan musik :) Vi har ett piano, jag har ju också spelat en gång i tiden. När vi flyttar nån gång i framtiden, beroende på vart, så får vi se om det får följa med eller ej. Ska vi inte ha kvar det så ska jag ha dig i åtanke :)

    SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••