söndag 4 januari 2009

NYSTART!

Japp!

Idag börjar jag blogga på min egna blogg igen! Hittills (och fortfarande!) har jag ju fullt upp med butikens blogg, men nu tycker jag att jag har såpass mycket tid att jag hinner med min egen blogg oxå. Jag tycker ju själv att det är roligt att läsa andras blogar, så jag får dra mitt strå till stacken och skriva min egen oxå.

Jag upptäckte att det nästan är ett år sedan som jag bloggade senast, och med 3 barn så händer ju en hel del på ett år :-)
Alla som känner och umgås med oss vet ju att Hugo är ligisten som tar den mesta av våran tid, busigare unge finns nog knappt. Brås på sin far, säger de som vet och jag brukar inte vara sen med att hålla med :-)

Idag är Stefan och Olivia i Fristad och letar cacher. En nyfunnen hobby för Stefan som även kan involvera barnen vilket ju är toppen.
Moa leker hos klasskompisen Adam och Hugo ligger och sover middag just nu. (Jodå, jag njuter av tystnaden!) Jag och Hugo lämnade Moa hos Adam vid 11 och promenerade sedan vidare till Mio och kollade lite på möbler. Olivia behöver en ny säng, och nu hade de lite rea på bäddmadrasser där, så möjligen att det kan bli en sådan till henne.

Imorgon är det ju måndag och jobb igen, men imorgon jobbar jag halvdag för att kunna träna på eftermiddagen. Även i eftermiddag blir det träning, MRL.
Förra året började jag ju min viktnedgång (se tidigare inlägg!), och den resulterade till sist i -15 kg! :-) Det är helt underbart att vara mindre (även om jag konstigt nog aldrig sett mig som "överviktig"), och nu står vågen på mellan 61-62 kg. Jag tror att jag är nöjd egentligen (det är ju bara att inse att matchvikten 55 kg flugvikt är ett minne blott efter 3 barn...), men nu är det ju nu det svåra (?)med att hålla kvar vikten börjar. Och framförallt; stay fit, so to speak. Magen blir ju lätt lite degig om den inte får tränas 3-4 ggr per vecka osv. Och det är det som är det svåra; att hinna med att träna! Ofta jobbar jag ju til kl 18 och när jag kommit hem med tåget är kl 18.45. Innan man kan vara på plats har ju klockan blivit minst halv 8 och hela kvällen har gått. Sedan är det ju oxå omöjligt de veckorna Stefan jobbar kväll (varannan), då sitter jag ju inlåst här med barnen....
Hur som helst. Mer träning ska det bli i år (ett minilitet nyårslöfte till mig själv!) så kanske jag kan komma under 60! (Vad nu det ska vara bra för...)
Och jodå, som pricken över i:et så sitter jag nu här med välmanikyrerade (??) naglar! (Hänvisar till tidigare inlägg!) Supersnyggt! :-)

En liten layout på min stora lilla kille som jag gjorde för ett tag sedan kan jag bjuda på i bildväg:


Lik sin pappa, jodå :-) Men söt ändå *fniss*

Ha en skön söndag till er som har hittat hit..igen :-)

6 kommentarer:

 1. åååh vad roligt att du är igång igen att blogga. Då kan man ju följa dig både privat och affärsmässigt via nätet!!
  Stor kram till dig

  PS Bloggen har verkligen blivit supersnygg!!Ds

  SvaraRadera
 2. Hej Malin!
  Vad fin du gjort bloggen! Och layouten du gjort med Hugo var också jättefin. Kände nästan inte igen honom, helt otroligt vad stor han blivit! Och så lik sin far :).
  Kul att du börjar blogga igen, ska bli trevligt att följa :). Kram på dig

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Härligt att kunna läsa om er igen! Och du ska absolut vara stolt över dig som har gått ner 15 kilo! Jag har ju inte sett dig så ofta, men var satt de kan man ju undra? ;-)
  Massa kramar till er från oss i Stenungsund

  SvaraRadera
 5. Hej!! Vad härligt, kikade in här av ren tillfällighet och vad ser jag? Ett nytt blogginlägg. Me like :-D

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••