söndag 18 januari 2009

Singstar

Igår hade vi singstarkväll här hemma hos oss, med totalt 17 personer i blandade åldrar som sjöng (varierat resultat :) ), skrattade och hade trevligt! Vi bjussade på lite lättare mat och stämningen var på topp. Singstar är verkligen en riktig partyhöjare om man gillar att släppa loss lite, vilket alla gjorde. Lite sköna bilder från kvällen;

I morse när jag kom upp möttes jag dock av denna synen i köket.......vilket ju inte är lika trevligt när klockan är kvart över sju på morgonen och vätskebalansen i kroppen inte är vad den borde vara (ähum..)

Idag har alltså dagen varit ganska lugn, en sådan där söndag med fika, sällskapsspel, videofilmer och pasta till middag.
Nu på kvällen var töserna med mig till Sportlife där jag tränade MRL idag. Jobbigt svettigt pass, men alltid taggande och inspirerande! När vi kommit hem ringde lilla pappa på dörren efter en stund, vi dukade fram thé och smörgås och har suttit och pratat i ett par timmar.

Imorgon är det jobb igen, och veckan kommer att kantas av många beslut både affärsmässigt och privat.
Hoppas ni har haft en härlig helg!

2 kommentarer:

  1. Singstar är ju så grymt kul. Dock har vi ju bara Wii o till det finns ju bara High school musical att sjunga till o det är inget för oss ;-) Men jävlar om de släpper något annat då skall här sjungas ;-) Låter som ni haft en underbar helg, hoppas ni får en bra vecka! kram Helena

    SvaraRadera
  2. såg superkul ut! Vi hade sjöng också singstar i helgen , men vi var inte så många och det var mest barnen som hann sjunga. Ska försöka få ihop någon tjejkkväll med singstar. So sagt....synd att vi bor så långt ifrån varandra.

    SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••