lördag 10 januari 2009

Färgutmaning #37

Vi har tillfällig paus ifrån magsjukan här *knock on wood*, idag har vi inte behövt torka en enda gång! Moa (och jag och S då) är kvar, så jag har inte pustat ut ändå. Jag och S försöker dock så gott vi kan att ta död på alla bakterier med hjälp av gott vin och vitlök i maten :)

Ikväll tittade vi på körslaget en stund (Moas önskan) och efter det har jag pysslat en stund.
Världens bästa Rimna brukar hoppa på färgutmaningarna hos Kristina (kolla in hennes blogg och se vilka härliga utmaningar hon ordnar!), och ikväll var jag sugen på att hänga på. Visserligen lite efter deadline, men man kan ju skapa utan att vara med att synas!


Min tolkning blev såhär (när jag väl pysslar nu för tiden brukar jag slå två flugor i en smäll, och pyssla kort för att sälja i butiken- behövs a.l.l.t.i.d påfyllning där!), med ursäkt för den usla återgivningen av färgerna:Egentligen gillar jag att använda små söta stämplar/rubons med någon liten fras eller ett ord på, men eftersom de flesta jag har är på engelska så vet jag att sådana kort inte säljer i butiken. Svenskar vill ha svenskt, hur konstigt det än låter i tider som dessa. Själv hade jag inte tvekat på att köpa ett kort där det stod "Happy birthday", "to you with love" eller något annat osvenskt! Men det är ju jag det.

Nu ska jag döda fler magsjukebakterier och hålla upp ett glas rött till!

2 kommentarer:

 1. Hallå tjejen...Kul att du är tillbaka i bloggvärlden!!!
  Ja vi saknade dig också på pysselkvällen...men det kommer ju snart en ny!!!!
  Snyggt kort du gjort:)
  Fortsatt trevlig helg...
  Kramiz....

  SvaraRadera
 2. Trist med magsjuka... Hoppas ni andra slipper!

  Urfint kort!
  Hojta till om ni vill ha kort att sälja, ja har det i överflöd...

  Kram

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••