fredag 9 januari 2009

Vi har inte flyttat än...

....ifrån magsjukeland, alltså. För igår kväll var det Hugos tur att starta ett maratonlopp av kräkningar! En gång i kvarten hela kvällen och fram till 4-5 på morgonen höll han på, stackarn. Så idag är jag hemma för 3:e dagen från jobbet, med spyhinkar, tvätthögar och alcogel högt som lågt. Olivia har dock bättrat på sig och hade gärna kunnat gå ut en sväng idag, men det blir alltså en innedag till.
Jag påminns snabbt om varför jag inte längtar tillbaka till föräldraledigheten.

För övrigt hade vi en riktig "sjukdag" hemma igår, jag och de två minsta. Vi fick tiden att gå bland annat med hjälp av att:


När Hugo sov middag en stund kröp jag och Olivia ner i soffan med en filt och kollade på tecknade Robin Hood. Olivia är verkligen lik mig i det mesta. Gillar samma saker, skrattar åt samma skoj, men framförallt att klippa,Vi hann som synes även med att pyssla lite när Hugo sov middag (klicka på bilden för att förstora, och för att se detaljbild av Olivias pysslade kort :) ), och efter en stund när vi hade suttit tyst och klippt och limmat och matchat blommor och papper så sa Olivia:
- Mamma, jag hoppas att inte Hugo vaknar än på länge.
Den lille killen tar all tid som förstås, och att sitta ner i lugn och ro med någon av töserna när han är vaken är helt omöjligt... Vad har vi gjort för fel? :(

Nu ska jag gå ner till lilla fröken och gosa medans ligisten sover.

3 kommentarer:

 1. Stackars Hugo :( Fy, magsjuka är verkligen pest och pina. Vad duktig hon är på att pyssla, Olivia :) Fick ju plats med en massa saker på det där lilla kortet ;)

  SvaraRadera
 2. Vad duktig Olivia är på att Pyssla, det har hon ärvt från sin mor minnsan. Hoppas ni snart får flytta ut från magsjukeland låter inte det minsta trevligt med spyhinkar och tvätthöga. Krya på er!

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt ni haft det ändå. Trots magsjuka. Man får väl alltid se till att se alla ljusglimtar!¨

  Kommer på maran i Vårgårda med svägerskan! Vi ses om inte förr så då!

  Kram

  SvaraRadera

••♥Tack för att du lämnar en liten hälsning till mig!♥••